Prenumerera på nyhetsbrev om näringsliv och tillväxt

Är du nyfiken på vad som händer i Trollhättan när det gäller näringsliv och tillväxt? Nu kan du börja prenumerera på ett nyhetsbrev som handlar just om detta. Målgrupperna är trollhätteföretag och du som är intresserade av Trollhättans näringsliv och hur staden växer och utvecklas.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

Ta del av den inneboende kraften i Trollhättan

Trollhättan är en stad med ambitioner och här finns en inneboende kraft. Trollhättans Stad gör stora satsningar inom stadsbyggnadsområdet, intresset för att etablera sig i Trollhättan är stort och det händer mycket i det lokala näringslivet. För att ge en bild av allt positivt som sker i kommunen och skapa en plattform för viktig och bra information till företagare lanserar Näringslivsenheten och Samhällsbyggnadsförvaltningen ett nyhetsbrev om näringsliv och tillväxt.

- Vi behöver växla upp vår dialog och kommunikation med trollhätteföretagare och det här är ett första steg, säger Helena Kortered, näringslivschef Trollhättans Stad.

Tanken är också att nyhetsbrevet ska spegla hur staden växer och utvecklas inom stadsbyggnadsområdet.

- Det är självklart viktigt och väldigt bra att det lokala näringslivet får ta del av de satsningar staden gör och som de påverkas och även kan vara en del av. Det är minst lika viktigt för att vi ska vara attraktiva och locka hit ännu fler företag, säger Johan Bengtsson, samhällsbyggnadschef Trollhättans Stad.

Bli prenumerant på nyhetsbrev om näringsliv och tillväxt i Trollhättan

Skriv upp dig för prenumeration av nyhetsbrev om näringsliv och tillväxt

Senast granskad 2022-10-05 av KLALIW