Bild på cykel som hålls upp av två armar

Cykelvänlig arbetsplats

Nu är Cykelvänlig arbetsplats 2021 igång och återigen är det möjligt för arbetsplatser i Trollhättan att delta. - Cykelvänlig arbetsplats är ett enkelt koncept som skapar morötter för både arbetsgivare och anställda att resa mer hållbart, säger energi- och klimatrådgivare Patrik Dokken.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

Cykelvänlig arbetsplats är ett årligt återkommande projekt där deltagande arbetsplatser kämpar om titlarna Årets cykelvänligaste arbetsplats, Årets raket och Årets nykomling. Syftet är att öka det hållbara resandet till och från jobbet, samt i tjänsten på arbetsplatser i Västsverige.

Trollhättan är en av 21 kommuner i regionen som har anmält sitt deltagande i Cykeltävling 2021, och nu återstår det bara för arbetsplatser i kommunen att anmäla sig, vilket energisamordnare Patrik Dokken tycker är en väldigt bra idé att göra.
- Förutom att man gör en insats som bidrar till mer hållbart resande innebär det stora hälsofördelar att välja cykeln som resealternativ. Det kostar inget att delta, och vem skulle inte vilja få priset som Västsveriges cykelvänligaste arbetsplats?

Registrera din arbetsplats här: 
Cykelvänlig arbetsplats

 

Senast granskad 2021-03-11 av KLALIW