Bibliotek Kronan var en av verksamheterna som Socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi besökte under besöket i Trollhättan. Bibliotek Kronan var en av verksamheterna som Socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi besökte under dagen i Trollhättan.

Ministerbesök i Trollhättan

Under onsdagen var socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi på besök i Trollhättan. Han lyfte fram det goda arbete som görs – både i de ideella organisationerna och i den kommunala verksamheten.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

Socialförsäkringsministern besökte organisationer och verksamheter på Kronan, som exempelvis ABF, Medborgarservice, biblioteket, fritidsgården och Klubb Kul – där han träffade på Jessica Stenström och Joakim Adolfson, som informerade ministern om sin verksamhet.
– Klubb Kul riktar sig till barn mellan 6-12 år, och är ett alternativ till fritidsverksamhet för barn som inte har tillgång till barnomsorg efter skoltid. Klubb Kul har funnits i ungefär 5 år, berättade Joakim Adolfson.  

Visiten i Trollhättan gjorde intryck på Ardalan Shekarabi. Han imponerades bland annat över det fina biblioteket, och mindes hur viktigt biblioteket hemma i Gävle varit för honom själv i yngre år.

Han lyfte också arbetet som görs både i de ideella organisationerna och den kommunala verksamheten.
– Det är precis den här typen av verksamheter som vi behöver arbeta med för att alla ska komma in i samhället, och att vi ska få ett samhälle som håller ihop, sa Shekarabi.

 

Senast granskad 2020-01-29 av KLALIW