Träffpunkt Lextorp

Lexington ersätts tillfälligt av träffpunkt på Lextorp

Lexington fritidsgård, som brann ner den 29 mars, ersätts av en tillfällig träffpunkt i den så kallade Kvarterslokalen på Lextorpsvägen 101. Från 1 april finns personal från Lexington på plats för att möta ungdomarna.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

- Detta är ingen fritidsgård men här finns personal varje vardag om ungdomar vill komma och prata. Vi kommer också att röra oss ute i området och anordna spontana aktiviteter utifrån möjlighet och ungdomarnas önskemål, berättar Camilla Magnusson, områdeschef för fritidsgårdarna i Trollhättan.

Kultur- och fritidsförvaltningen har tillsammans med Eidar tagit fram denna tillfälliga lösning för att snabbt kunna möta ungdomarnas behov och skapa trygghet.

- Parallellt med denna tillfälliga lösning jobbar vi nu vidare med att hitta en långsiktig lösning för att fortsätta bedriva fritidsgårdsverksamhet i området, avslutar Tommy Svensson, förvaltningschef för Kultur och fritidsförvaltningen.

Kvarterslokalen på Lextorpsvägen 101 är öppen måndag-fredag klockan 13-16 för ungdomar från årskurs 6 till 17 år.

Lexingtons ordinarie telefonnummer 0520-49 63 66 kommer inom kort återtas i bruk. Fritidsledarna nås även via Lexingtons sociala mediekanaler.

Senast granskad 2020-04-02 av KLALIW