Bild tagen nerifrån på ett höghus

Inspirationsmöte för fastighetsägare i Trollhättan

Fastighetsägarna, Trollhättans stad och City Trollhättan samarrangerar ett inspirationsmöte för fastighetsägare i Trollhättan den 23 september. Temat kommer att vara New Real Estate - fastighetens värde i den nya delningsekonomin.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

New Real Estate är marknaden där arbetsplats, boende och handel erbjuds som en tjänst. Detta skiljer sig från dagens traditionella ”Real Estate” där fastighetsägare främst tillhandahåller en yta eller funktion. Den nya affärsmodellen innebär i större utsträckning on demand än 10-årsavtal. Vad är det som driver denna transformation, vad blir fastighetsägarens nya roll och vilka tjänster behöver man ha koll på? Det är några av frågorna som besvaras i denna föreläsning.

Välkommen på ett inspirerande lunchmöte där vi har besök av Christoffer Börjesson, Chief Digital Officer på Fastighetsägarna som kommer hålla i föreläsningen. Vi inleder mötet med att bjuda på lunch.

Varmt välkommen med din anmälan! (via länk nedan)

När: onsdag den 23 september, kl. 11.30-13.00
Var: Scandic hotell Swania, Trollhättan
Hur: Anmälan senast 15 september via denna länk

Om du är i behov av specialkost, vänligen uppge det i din anmälan. Det är begränsat antal platser och först till kvarn som gäller. Med anledning av pandemin har vi bokat en stor lokal, så vi ska kunna hjälpas åt att hålla avstånd mellan sittplatserna.

Vänligen observera! Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer vid arrangemang av medlemsaktiviteter. Det innebär bland annat att vi begränsar antalet personer som har möjlighet att deltaga för att undvika trängsel. Vi ser också till att det finns möjligheter till god handhygien. Vid minsta sjukdomssymtom ber vi dig att stanna hemma.

Senast granskad 2022-10-05 av KLALIW