Näringslivschefen framför en powerpoint om Trollhättans företagsklimat med publik i förgrunden.

Hur utvecklar vi Trollhättans näringsliv tillsammans?

Svenskt Näringsliv och Trollhättans Stad bjuder in till gemensamt möte där årets rankingresultat presenteras. Den ranking som kommer av Svenskt Näringslivs undersökning Lokalt Företagsklimat

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

På detta möte kommer vi utvärdera det gångna halvåret och samtala om hur vi framöver skapar ett ännu starkare Trollhättan, för tillsammans är vi Trollhättan. Allt med syfte att förbättra företagsklimatet och få fler framgångsrika företag.

Vi befinner oss mitt i en pandemi och behöver därför kraftsamla ihop mer än någonsin. Vi behöver hjälpas åt med att skapa så bra villkor som möjligt för Trollhättans företagare, som kommer vara motorn i Trollhättans återhämtning. Fler behöver vilja och kunna satsa, investera och lyckas.

Datum 26 oktober
Tid 13.30-15.00 (fika finns från 13.15)
Plats Folkets Hus kulturhuset (Atlas)
Anmäl ditt deltagande här

OBS! Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer har vi ett begränsat antal platser. Först till kvarn. Vi ser även till att det är möjligt att hålla avstånd under mötet.

Foto och film
Vissa delar av mötet kommer att fotas och filmas för att kunna skapa en digital resumé att delge andra som inte hade möjlighet att närvara på mötet. Genom att delta på eventet samtycker du till att vi använder bilder och inspelat material där du kan förekomma. Kan delas vidare även till tredje part.

 

Varmt välkommen önskar

Rudolf Antoni, Svenskt Näringsliv
Helena Kortered, näringslivschef Trollhättans Stad
Johan Bengtsson, Samhällsbyggnadschef Trollhättans Stad

Senast granskad 2022-10-05 av KLALIW