Historiskt spadtag för sanering av Stridsberg industriområde

Nu är det dags att ta ett första spadtag för saneringen av Stridsbergs industriområde. Spadtaget är startskottet för utvecklingen av en helt ny del av Trollhättan – Vårvik. Stolta över att kunna föra industriarvet vidare in i nästa kapitel städar vi upp den förorenade marken, säkrar området för framtiden och öppnar upp en del av vår stads historia.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

Välkommen på ett första spadtag för saneringen av Stridsberg industriområde i Trollhättan

Media hälsas välkomna att närvara när kommunstyrelsen ordförande Paul Åkerlund tillsammans med representanter från NCC, entreprenören som utför saneringen, och Julia Larsson, projektledare för saneringen, Trollhättan Exploatering, tar det symboliska första spadtaget för saneringen av Stridsbergs industriområde.

När: 28 oktober kl. 13.00

Var: Stridsbergs industriområde, Sågbladsvägen, Vårvik Trollhättan

En ny del av din stad - öppet hus 13 november

Är du nyfiken på att veta mer om Vårvik? Välkommen på öppet hus den 13 november kl. 18-20 i Parkhallen i Folkets Park. Där kommer vi berätta mer om planerna för den nya stadsdelen Vårvik och visa 3D-visualiseringar. Projektledare kommer finnas på plats för att svara på frågor.

Läs mer om saneringsarbetet här.

Följ projektet där vi utvecklar en ny del av Trollhättan på www.trollhattan.se/ennydelavdinstad och även på www.vårvik.se

 Tex AB.png                   va╠èrvik-logo-black.png

Senast granskad 2019-12-02 av KLALIW