Karin Persson ny skolchef

Den 12 augusti tillträder Karin Persson som förvaltningschef för Utbildningsförvaltningen, då nuvarande chef Ove Johanson går i pension. Karin Persson kommer närmast från Lerums kommun där hon har rollen som verksamhetschef för förskola och grundskola.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

PRESSMEDDELANDE, 2019-02-20

– Vi ser fram emot att Karin Persson fortsätter det viktiga arbetet vi har framför oss när det gäller att skapa en likvärdig skola i Trollhättans Stad och ge alla barn goda förutsättningar till en bra framtid, kommenterar kommunstyrelsens ordförande Paul Åkerlund.

Karin är 48 år, bosatt i Göteborg och har en gedigen yrkesbakgrund i skolvärlden från roller som lärare, projektledare för skolutvecklingsprojekt, rektor och verksamhetschef.
– Det känns jätteroligt och spännande att få arbeta med skolutvecklingsfrågor i en kommun med helt andra förutsättningar än Lerums kommun där jag arbetar i idag. Jag har uppfattat att det finns en framåtanda, energi och en lust att utveckla i Trollhättans Stad och jag ser fram emot att vara med och bidra till den fortsatta utvecklingen, kommenterar Karin Persson.

– Karin framstår som en modern och kommunikativ ledare som levererar goda resultat. Hennes egenskaper kommer också att bidra till utvecklingen av hela verksamheten bland annat genom stadsledningsgruppen. Jag ser mycket fram emot att välkomna henne till Trollhättans Stad, säger stadsdirektör Ulrika Strandroth Frid.

Kontakt: Ulrika Strandroth Frid, 0733-48 88 51, Karin Persson, 0736-84 10 35

Senast granskad 2019-03-22 av KLALIW