Hela Kronan Gungar 2024

Lördag 18 maj är det dags för Hela Kronan Gungar! Mellan klockan 12.00 och 19.00 arrangeras det mängder med kostnadsfria aktiviteter för hela familjen.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

Hela Kronan Gungar anordnas vid Kronan Kulturhus på Lantmannavägen 113-115 i Trollhättan. Under stadsdelsfestivalen blir det musik, mat, dans, prova-på-aktiviteter med mera. Dessutom bjuds det på ett härligt scenprogram med olika uppträdanden.

Scenprogram 2024

  • Liveuppträdande med B.Baby
  • Cirkusshow med Richard Ljungman
  • Dans med Under samma sol
  • Musik med DJ Huncho mellan akterna
  • Dans med Mikaela från N3
  • Trollhättan kammarkör
  • El sistema

Programmet uppdateras löpande.

 
Porträttbild på person med hatt på huvudet.

B.Baby

B.Baby blev en av Sveriges största rappare med låten ”Hjärta”. Låten låg etta på topp 50 Sverige hela hösten och har idag gått platina. Under november syntes han även i det populära tv-programmet ”Bianca”. B.Baby har varit noga med att ta avstånd från all typ av glorifiering av kriminalitet, våld och droger. I stället rappar han om vad livet i ett utsatt område kan innebära.

Person uppträder på scen under cirkusframträdande.

Cirkusshow med Richard Ljungman

Det blir bland annat balansering, jonglering, trolleri, buktaleri ballongfigurer, fakirkonster, mental magi och mycket publikdelaktighet!

DJ står på scen och spelar musik.

DJ Huncho

Med sin expertis och sitt öra för det senaste inom urban musik, skapar DJ Huncho en atmosfär som är svårslagen. Med samarbeten med några av Sveriges mest framstående artister, inklusive Grammis och P3 Guld-vinnare, levererar DJ Huncho en upplevelse som är både minnesvärd och elektrifierande.

Relaterad information

Hela Kronan Gungar arrangeras av Kronan Kulturhus i nära samverkan med lokala föreningar och bostadsbolagen Eidar och Balder.

Senast granskad 2024-03-01 av JONHJO