Fritidsgårdarna Trollhättan

Header start

Välkommen till Trollhättans fritidsgårdar!

Till fritidsgårdarna kan du som går i årskurs 6, upp tills att du fyller 17 år, komma för att umgås och träffa nya vänner. Det finns alltid fika till en billig peng, eller så kanske du vill baka något själv? Vi har massor med roliga sällskapsspel, möjligheter att laga mat, göra egen musik och filmer, måla, sy eller pyssla. Det finns tv-spel, biljard, fotboll, pingis och mycket annat.
Du är välkommen precis så som du är, oavsett kulturell bakgrund eller ekonomi. Alla våra aktiviteter är kostnadsfria och frivilliga.
Du får gärna vara med och påverka vad vi hittar på!  

Du kan också följa fritidsgårdarna på bland annat Facebook och Instagram. Bara sök på namnet!

Vi coachar dig
Vi som jobbar på fritidsgårdarna vill inspirera dig att upptäcka nya saker men också uppmuntra och stödja till aktiviteter som bygger på ditt engagemang och ansvarstagande. Det kan exempelvis innebära att vi coachar dig och dina vänner att tillsammans arrangera ett LAN, en turnering eller matlagningskväll. Tillsammans med er vill vi skapa meningsfulla aktiviteter och se till att det alltid händer något roligt och intressant på fritidsgårdarna.

Fritidsgården ska vara en mötesplats där du känner dig trygg och delaktig. Därför jobbar vi med demokratiska processer där din röst är viktig för utvecklingen av DIN fritidsgård.

Vi har öppet när du är ledig från skolan och vi möjliggör Dina idéer.
Hoppas vi ses snart!

Sommarlov puff

Sommarlov med fritidsgårdarna

Gratis sommarlovsaktiviteter för dig som är i åldern årskurs 6 upp till 17 år. Vi bedriver verksamhet hela sommarlovet från 15 juni till 14 augusti.

Skiss nya Sylte

Nya Sylte fritidsgård öppnar 2021

Nu stänger fritidsgården inför rivning. Den nya fritidsgården på drygt 800 kvadratmeter kommer att slå upp portarna 1 april 2021.

Träffpunkt Lextorp

Lexington ersätts tillfälligt av träffpunkt på Lextorp

Lexington fritidsgård, som brann ner den 29 mars, ersätts av en tillfällig träffpunkt på Lextorpsvägen 101.