Fritidsgårdarna Trollhättan

Fritidsgårdarna header

Välkommen till Trollhättans fritidsgårdar!

Till fritidsgårdarna kan du som går i årskurs 6, upp tills att du fyller 17 år, komma för att umgås och träffa nya vänner. Det finns alltid fika till en billig peng, eller så kanske du vill baka något själv? Vi har massor med roliga sällskapsspel, möjligheter att laga mat, göra egen musik och filmer, måla, sy eller pyssla. Det finns tv-spel, biljard, fotboll, pingis och mycket annat.
Du är välkommen precis så som du är, oavsett kulturell bakgrund eller ekonomi. Alla våra aktiviteter är kostnadsfria och frivilliga.
Du får gärna vara med och påverka vad vi hittar på!  

Du kan också följa fritidsgårdarna på bland annat Facebook och Instagram. Bara sök på namnet!

Vi coachar dig

Vi som jobbar på fritidsgårdarna vill inspirera dig att upptäcka nya saker men också uppmuntra och stödja till aktiviteter som bygger på ditt engagemang och ansvarstagande. Det kan exempelvis innebära att vi coachar dig och dina vänner att tillsammans arrangera ett LAN, en turnering eller matlagningskväll. Tillsammans med er vill vi skapa meningsfulla aktiviteter och se till att det alltid händer något roligt och intressant på fritidsgårdarna.

Fritidsgården ska vara en mötesplats där du känner dig trygg och delaktig. Därför jobbar vi med demokratiska processer där din röst är viktig för utvecklingen av din fritidsgård.

Vi har öppet när du är ledig från skolan och vi möjliggör Dina idéer.
Hoppas vi ses snart!

Information

Fritidsgårdarna ställer om

Fritidsgårdarna i Trollhättan har fortsatt öppet för sin målgrupp 12-17-åringar, men ställer om viss verksamheten för att minska risken för smittspridning.

Corona infopuff

Information om coronavirus

Tillsammans med berörda myndigheter följer Trollhättans Stad noggrant utvecklingen av coronaviruset.

Projektkontoret nyast 626X347

Projektkontoret

Vill du förändra världen eller bara ha något kul och intressant att göra?

Escape Room 2

Escape Room

Vågar du anta utmaningen som Storegårdens fritidsgårds Escape Room har att erbjuda? Väldigt läskigt! Otroligt spännande! Grymt utmanande!

Ungdomspengen

Ungdomspengen

Vill du anordna ett kultur eller fritidsevenemang som riktar sig till andra unga i Trollhättan? Är du mellan 12-25 år? Ungdomspengen hjälper dig!

Skiss nya Sylte

Nya Sylte fritidsgård öppnar 2021

Den nya fritidsgården på drygt 800 kvadratmeter kommer att slå upp portarna 1 april 2021.