Fritidsgårdarna Trollhättan

Header vinter 2021

Välkommen till Trollhättans fritidsgårdar!

Till fritidsgårdarna kan du som går i årskurs 6, upp tills att du fyller 17 år, komma för att umgås och träffa nya vänner. Det finns alltid fika till en billig peng, eller så kanske du vill baka något själv? Vi har massor med roliga sällskapsspel, möjligheter att laga mat, göra egen musik och filmer, måla, sy eller pyssla. Det finns tv-spel, biljard, fotboll, pingis och mycket annat.
Du är välkommen precis så som du är, oavsett kulturell bakgrund eller ekonomi. Alla våra aktiviteter är kostnadsfria och frivilliga.
Du får gärna vara med och påverka vad vi hittar på!  

Du kan också följa fritidsgårdarna på bland annat Facebook och Instagram. Bara sök på namnet!

Vi coachar dig

Vi som jobbar på fritidsgårdarna vill inspirera dig att upptäcka nya saker men också uppmuntra och stödja till aktiviteter som bygger på ditt engagemang och ansvarstagande. Det kan exempelvis innebära att vi coachar dig och dina vänner att tillsammans arrangera ett LAN, en turnering eller matlagningskväll. Tillsammans med er vill vi skapa meningsfulla aktiviteter och se till att det alltid händer något roligt och intressant på fritidsgårdarna.

Fritidsgården ska vara en mötesplats där du känner dig trygg och delaktig. Därför jobbar vi med demokratiska processer där din röst är viktig för utvecklingen av din fritidsgård.

Vi har öppet när du är ledig från skolan och vi möjliggör Dina idéer.
Hoppas vi ses snart!

En man inklädd reflexväst och med en bygghjälm i handen står i en lokal under byggnation.

Nya Sylte fritidsgård tar form

Våren 2021 öppnar en helt ny fritidsgård på Sylte.

stängt

Fritidsgårdarna har stängt fram till 7/2

Fritidsgårdarna har stängt för inomhusverksamhet fram till 7/2. Viss verksamhet kommer att bedrivas vid några av stadens fritidsgårdar.

Böcker i en bokhylla

Flera verksamheter stänger från och med idag

Trollhättans Stad har idag, måndag 21 december, fattat beslut om ytterligare åtgärder för att minska smittspridningen av coronaviruset.

Fritidsgårdarna

Lexington fritidsgård öppnar igen

Nu är det äntligen klart att Lexington fritidsgård öppnar i nya lokaler på Granngårdens centrum. Öppningen av den nya fritidsgården planeras till mars 2021.