Fritidsgårdarna Trollhättan

Header röda skor taggar

Välkommen till Trollhättans Fritidsgårdar!

Till Fritidsgårdarna kan du som går i årskurs 6, upp tills att du fyller 17 år, komma för att umgås och träffa nya vänner. Det finns alltid fika till en billig peng, eller så kanske du vill baka något själv? Vi har massor med roliga sällskapsspel, möjligheter att laga mat, göra egen musik och filmer, måla, sy eller pyssla. Det finns tv-spel, biljard, fotboll, pingis och mycket annat.
Du är välkommen precis så som du är, oavsett kulturell bakgrund eller ekonomi. Alla våra aktiviteter är kostnadsfria och frivilliga.
Du får gärna vara med och påverka vad vi hittar på!  

Du kan också följa Fritidsgårdarna på bland annat Facebook och Instagram. Bara sök på namnet!

Vi coachar dig
Vi som jobbar på Fritidsgårdarna vill inspirera dig att upptäcka nya saker men också uppmuntra och stödja till aktiviteter som bygger på ditt engagemang och ansvarstagande. Det kan exempelvis innebära att vi coachar dig och dina vänner att tillsammans arrangera ett LAN, en turnering eller matlagningskväll. Tillsammans med er vill vi skapa meningsfulla aktiviteter och se till att det alltid händer något roligt och intressant på Fritidsgårdarna.

Fritidsgården ska vara en mötesplats där du känner dig trygg och delaktig. Därför jobbar vi med demokratiska processer där din röst är viktig för utvecklingen av DIN Fritidsgård.

Vi har öppet när du är ledig från skolan och vi möjliggör Dina idéer.
Hoppas vi ses snart!

På gång just nu >>>

För närmare info om vad som händer under SPORTLOVET på gårdarna, vänligen kolla respektive gårds Facebook och Instagram-sida!

Integrera Mera

Trollhättans Stads projekt ”Integrera Mera” lyfts nu i Norden som ett lyckat exempel för integration och inkludering!

Musik / Film / Podcast

Intresserad av musik, film eller podcasts? Hos oss på Fritidsgårdarna Trollhättan har vi möjlighet att hjälpa dig!

Projektkontoret

Vill du förändra världen eller bara ha något kul och intressant att göra? Mer info om V-Husets projektkontor finns här!