Vy över kanalen och Strandgatan från Spikön i Trollhättan.

Guidade turer på egen hand

Guidad tur precis när du vill och känner för det: upptäck och lära dig mer om konst, speciella träd, historiska byggnader som finns i centrum eller byggnader som som inte längre finns kvar men får nytt liv genom AR.

Hjälm hängandes på cykelstyre, cyklist med karta i handen i bakgrunden.

Cykelkartan

Att ta sig fram med på cykel är perfekt i Trollhättan. Här finns gott om cykelvägar, pumpstationer och lagom långa avstånd mellan stadsdelar, centrum och besöksmål. Cykelkartan hjälper dig att hålla koll på hur du kan cykla i Trollhättan på bästa sätt.

Illustrerad kartbild över centrum och temalekplatserna.

Lekplatspromenad med Active Quiz

Gör besöket till våra centrala temalekplatser till en hel- eller halvdagsutflykt: gå turen emellan lekplatserna samtidigt som du utmanar resten av familjen på tipspromenad i appen Active Quiz. Pst! Det funkar lika fint att göra quizen var man än är.

Bilden är ett fotografi över en person som håller i en karta. Fotot är taget i fågelperspektiv om man ser enbart kartan och personens händer.

Hitta ut

Upptäck nya platser genom hitta ut! Hitta ut är en enkel form av orientering med karta i stadsmiljö. Du hittar kartan i Stadshuset eller på Trollhättans Turistbyrå.