kollage

Storegårdens fritidsgård

Storegårdens fritidsgård hittar du i Storegårdsparken i området Stavrelund. En gammal disponentvilla ifrån 1918 med stora grönområden. Runt oss ligger Stavreskolan, Lyrfågelskolan, Fridaskolan, ICA Jätten och sportarenan Edsborg, för att nämna några landmärken.

Öppen verksamhet

Kostnadsfria fritidsverksamheter för dig från årskurs 6 till 17 år! Måndagar, onsdagar och torsdagar har vi öppet mellan 14.00 - 21.00 (14.00 - 19.00 för dig i årskurs 6) och fredagar 15.00 - 23.00 (15.00 - 20.00 för dig i årskurs 6).

Bland våra verksamheter hittar du bland annat pingis, brädspel, tv-spel, biljard, virtual reality, inspelningsstudio, replokal, pyssel, ett äventyrligt Escape Room och en möjlighet att resa tillbaka i tiden genom spelen i vårt retrospelsrum. Eller varför inte bara lite chill soffhäng? När vädret tillåter har vi en stor park där det spelas fotboll, tennis, basket och frisbeegolf.

I vårt café kan du för en billig peng köpa något enkelt att äta, färska bakverk, nyttig frukt och juice, samt en gäng olika sorters godis.

 

Inspelningsstudio och replokal

Är du intresserad av musik, film eller podcasts? Prova då på studioverksamheten i Storegårdens inspelningsstudio. På plats finns personal som lär dig grunderna och hjälper dig att komma igång. Inga som helst förkunskaper krävs. Drömmer du kanske om att starta ett band? Vår replokal är där allt kan börja. Fullt utrustad med instrument för dig att prova på med. Kanske är det just här första ackordet på en lång resa spelas!? Nästa stopp, Ullevi?

Escape Room

På Storegårdens vind finner du ett spännande äventyr i vårt Escape Room. Tävla mot vindens klurigheter tillsammans med dina lagkamrater. Kanske är det just ditt lag som står överst i poängligan efter säsongens slut? Lika utmanande som roligt!

Vi finns här för DIG!

På Storegården sprudlar kreativiteten och vi sätter dina tankar och idéer i fokus. Var med och påverka vår öppna verksamheter med idéer och förslag. Samma gäller under våra lovveckor då dina önskemål är med och formar veckans aktiviteter.

För de att se mer om våra verksamheter och få nyheter direkt i din telefon, surfplatta eller dator, följ oss på Facebook, Instagram och Snapchat!

Öppettider

Vecka 2 – 19 & Vecka 39 – 50

Måndag 14.00 – 21.00
Onsdag 14.00 – 21.00
Torsdag 14.00 – 21.00
Fredag 15.00 – 23.00

Hitta till oss!

Besöksadress: Bryggumsgatan 20
461 42 Trollhättan
Tele: 0520 – 49 60 16     

Färdbeskrivning

Med kollektivtrafiken:
Buss 21 mot Sandhem
Hållplats "Genvägen"

Sociala medier

Facebook

Instagram

TikTok