Lexington stor

Lexington i brand

Under söndagen 29/3 kom uppgifterna att Lexingtons fritidsgård stod i brand. Uppgifterna från Räddningstjänsten är att byggnaden kommer att brinna ner till grunden. Därmed är verksamheten vid fritidsgården inställd tills vidare. Kultur och fritidsförvaltningen kommer att se över vilka möjligheter som finns att bedriva verksamheten framöver. Vi återkommer då med mer information. 

____________________________________________________________________

Lexington Fritidsgård

Lexington är till för dig som går i åk 6 upp till 17 år. Du som går i åk 6 får vara på gården fram till 18.00 på vardagar och till 19.00 på fredagar och lördagar. På loven får man stanna till 19.00 under alla dagar vi har öppet. Går man i sjuan och uppåt får man stanna till 21.00 på vardagar och till 23.00 på fredagar och lördagar.

Lexington fritidsgård ska alltid vara en trygg och attraktiv mötesplats för ungdomar i olika åldrar oavsett kön, sexuell läggning, religion eller kulturell bakgrund. Alla är välkomna!

Öppen Verksamhet
På Lexington arbetar vi främjande med det som skapar friskhet i ungdomars vardag. Vi uppmuntrar dig som gårdsbesökare att ta initiativ till DIN fritid och vi stöttar dig att genomföra det du vill göra. – Kanske vill du hålla i en turnering, anordna ett LAN, spela in musik i vår studio eller lära dig att baka riktigt goda bullar? På fritidsgården kan du också bara komma för att hänga med andra, lyssna på musik, skapa något i vårt hobbyrum, spela biljard, pingis, Ps4, sällskapspel, starta ett band i vårt musikrum och mycket annat!

För vissa saker som erbjuds, som till exempel studion och biorummet, behövs ett Gårdskort. Gårdskortet skriver du under tillsammans med din vårdnadshavare. Kom in till Lexington så berättar vi mer!

Studio och replokal
På Lexington har vi en musikstudio där du kan spela in din egna musik!
För att få tillgång till studion skaffar du först ett gårdskort, sen får du en genomgång om hur allt funkar. Du kan också gå med i vår studio-grupp
som jobbar med att förnya samt förbättra allt som har med studion att göra.

Vi samarbetar med Studiefrämjandet, kom in till gården så berättar vi mer!

Följ oss på Facebook och Instagram där det står mer om vår verksamhet, öppettider och vad som händer och vad som är på gång. Välkomna!

Stängt tills vidare!

 

Hitta till oss!

Besöksadress: Lextorpsvägen 251
461 63 Trollhättan
Tele: 0520 – 49 63 66      

Färdbeskrivning

Med kollektivtrafiken:
Buss 24 mot Lextorp
Busshållsplats, "Guldvingen"

Sociala medier

Facebook

Instagram