Ung Film

UngFilm_hemsida.jpg

Ung Film Trollhättan
N3:s forum för unga filmintresserade i Trollhättan. Vi vet att det finns många som har grymma filmidéer och som har stor lust att göra film, men kanske inte vet hur eller med vem. Med workshops och andra arrangemang hoppas vi kunna inspirera, stärka och väcka nytt intresse för film!

En viktig del av Ung Film Trollhättan är våra träffar, dit alla unga som vill vara med att forma filmlivet i Trollhättan kan komma. Du kan, med dina idéer och ditt engagemang, vara med och påverka innehållet i alltifrån workshops till intressanta diskussioner eller filmprojekt du vill göra! Du kanske till exempel vill starta ett gött filmhäng med filmkvällar och popcorn?

Dina idéer är helt enkelt grunden för Ung Film Trollhättans verksamhet!

Att vara med i Ung Film Trollhättan är avgiftsfritt.

Kurser
Du som är mellan 15-25 år kan gå våra kortkurser och lära dig filma och redigera, arbeta med green screen och mycket annat. Våra kurser anpassar vi efter önskemål och efterfrågan. Information om kurser kommer ut på N3:s hemsida och i vår marknadsföring.

Kontakt
Har du frågor och vill veta mer eller har du idéer – tveka inte att kontakta oss. Det gör du enkelt via mejl eller sociala medier.

Filmpedagog - Thomas Johnsson Palm:
thomas.johnsson.palm@trollhattan.se

Kreativ Coach - Torbjörn Jackson:
torbjorn.jackson@trollhattan.se


NYHETER!

 
N3 KvickFilm
En filmtävling i högt tempo!
 
 
Det är kul med film! Häng därför på denna kreativa filmtävling i kortformat!
Som deltagare kommer du ingå i ett filmteam med max 5 deltagare i ålder 15-25 år och göra film på kort tid! Teamen bildas på plats och alla får regler och andra viktiga förutsättningar för tävlingen på plats. Alla team får låna den teknik som behövs.
Teamen har 90 minuter på sig att göra en film som ska vara 60 sekunder lång.
En jury kommer efter visningen av alla deltagande filmer att utse en vinnande film, med juryns motivering! Kvällen avslutas med prisutdelning.
 
Ta med kompisar eller kom själv! Vi är riktigt peppade och vi hoppas få se dig här!
 
N3 KvickFilm är tisdag 26 april på N3, kl 18.00-21.00
Vi bjuder på cider & snacks!