Butter ironisk kvinna vid namn Charlotta Björk

N3 Creative Studio

Premiär för N3 Creative Studio – platsen för inspiration och kreativitet!!!

Under våren och hösten bjuds olika kreatörer in till N3 för att ta avstamp i sitt skapande och vidare berätta om bakgrund, motgång, framgång och framtid. Vi vill med detta skapa en mötesplats och kontaktyta för att stärka den lokala kraften och uppmuntra morgondagens kreatörer. Inga konstigheter, kreativitet och entreprenörskap i symbios helt enkelt. Vårens övriga datum: 18 april & 16 maj.
____________________________

!!!Föranmälan krävs för att försäkra sig om en plats!!!
Maila till: kristoffer.hedberg@trollhattan.se
____________________________

!!!PREMIÄRGÄST!!! !!!CHARLOTTA BEYONCE BJÖRCK!!!
N3 Trollhättan bjuder in Charlotta Beyoncé Björck till att hålla en exklusiv föreställning med efterföljande q&a under ledning av Elin Jonsson.

Under våren kommer Charlotta turnéra med föreställningen MAMAGOALS osv. Till N3 kommer hon att ge oss ett axplock ur den aktuella föreställningen som presenteras på följande sätt; MAMAGOALS osv är en stunds avkoppling och eftertanke tillsammans med Charlotta Björck och ett piano. Hon bjuder inte bara på utomordentligt legitimt gnäll utan också ömsinta reflektioner kring föräldraskapet och dess för- och nackdelar. Med en fantastisk mix av beats, skönsång och en del primalskrik blir stunden med Charlotta en stund du ev. bör försöka glömma, men som du mer sannolikt kan komma att minnas. För evigt. Som sagt, Trollhättan bjuds på en något annorlunda föreställning med ett efterföljande q & a under ledning av Elin Jonsson.

Om Charlotta Björck:
Humoristen och konstnären Charlotta ”Beyoncé Björck har över trettiofem tusen följare på Instagram och är ”BÄST PÅ HELAHELAHELA INTERNET” enligt en entusiastisk följare. Hon producerar sin egen podcast "Inre geni slash demon" och utöver detta tecknar hon även illustrationer och serier samt skriver, producerar och framför sin egen musik.
Charlottas instagramkonto tillika alias Beyoncé Björck använder hon som plattform för att på sitt eget vis ifrågasätta den lycklig ytan vi ständigt exponeras för på dagens sociala medier. Där låter hon sin konst och sitt föräldraskap ta plats med spetsig humor, satir, vassa texter, sång, illustrationer och inte minst – en slags kroppsaktivism.

Charlotta var nominerad till Det svenska humorpriset i kategorin Årets webbhumor på Barncancergalan 2018.
____________________________

14 mars - 13.00
N3 Stagebox - Fri entré - Begränsat antal platser

Föranmälan krävs för att få en garanterad plats.
Maila till kristoffer.hedberg@trollhattan.se