Nordängen

Person
EnhetschefCamilla Sporring 0520-49 50 40
Enhet Nordängens vård- och omsorgsboende Hjortvägen 1 461 77 Trollhättan

Geografiskt läge: Södra delen

Beskrivning av boendet: Nordängen är ett ljust, trivsamt och charmigt vård- och omsorgsboende i Sjuntorp med 35 lägenheter varav 11 lägenheter är avsedda för somatisk boende och resterande 24 lägenheter är anpassade för demensomsorg. Av dessa är 16 lägenheter nybyggda och stod klara i november 2014. Det finns tillgång till matservering/restaurang dit också matgäster från bygden kommer. Boendet har en stor innergård med små planteringar och samlingsplatser. Träffpunktsverksamhet finns i huset 4-5 gånger i veckan samt ett aktivt föreningsliv.

Beskrivning av området: Nordängen ligger placerat med närhet till grönska och natur.

Kommunikation: Servicelinjen har hållplats alldeles utanför.

Boendestandard: Lägenheterna är fina och praktiska med eget badrum, samtliga har litet pentry med kylskåp och möjlighet till att ha kaffebryggare. I de nybyggda lägenheterna finns även kokmöjligheter för den som önskar.

Personal: Vi har en engagerad och kompetent personal som försöker tillgodose dina behov så att du kan leva ditt liv så som du önskar, enligt dina vanor så långt det är möjligt. Vi jobbar utifrån att du ska känna dig nöjd och tillfreds i ditt hem och med möjlighet till utevistelse när du önskar.

Antal lägenheter: 35

Senast granskad: 2017-03-02 | av: Ingela Gummesson
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)