Aktuellt just nu

 • Årets verksamhetsutvecklare utsedd!

  Utbildningsnämnden delar varje år ut en utmärkelse som Årets verksamhetsutvecklare med syftet att stimulera skolutveckling och premiera intressant och nydanande arbete inom Utbildningsförvaltningen. Nu är årets verksamhetsutvecklare utsedd! Årets verksamhetsutvecklare utsedd!
 • Kommunfullmäktige i korthet 2017-05-22

  Här presenteras ett urval av besluten från kommunfullmäktige.  Kommunfullmäktige i korthet 2017-05-22
 • Årets brobyggare utsedda

  – Lottakåren och Syriska huset prisas på nationaldagen Årets brobyggare utsedda
 • Idédagen, 3 juni i Trollhättan

  Vi vet att det finns många bra idéer där ute som kan bidra till att göra Trollhättan till en ännu bättre stad. Vi vill höra just dina idéer! Välkommen till Trollhättans stora Idédag den 3 juni i Hamnmagasinet på Strandgatan. Idédagen, 3 juni i Trollhättan
 • Invigning av ny lekplats på Kronogården!

  Den 25 maj, i samband med Hela Kronan Gungar, passar vi på att inviga en ny temalekplats på Kronogården. Lekplatsen ligger precis intill Eidars nybyggda smålägenheter i kvarteret Skördetröskan som såklart också ska invigas. Invigning av ny lekplats på Kronogården!
 • Hur påverkas du när Klaffbron renoveras?

  Vi vet att det påverkar människor vardag och resvanor när vi rustar upp och renoverar i staden. Särskilt känsligt blir det när Klaffbron renoveras och behöver ställas upp. Vi vill veta hur du blir påverkad så vi vet hur vi ska tänka och planera Hur påverkas du när Klaffbron renoveras?
 • Fall- och slussområdet i Trollhättan kan bli årets industriminne

  Innovatum och Trollhättans Stad har i en ansökan tillsammans nominerat fall- och slussområdet till att bli Årets industriminne 2017. Fall- och slussområdet i Trollhättan kan bli årets industriminne
 • Skolbloggens första krönika!

  Pedagogerna har ordet! På Skolbloggen finns ett levande kollegialt lärande där pedagogernas yrkeserfarenheter och personliga reflektioner står i centrum. Nu är den första krönikan publicerad där Amanda, lärare på Lyrfågelskolan, Skolbloggens första krönika!

Evenemang