ett publikhav i siluett

Utbildningsförvaltningens filmfestival

Nu har det äntligen blivit dags för oss att presentera finalisterna i Utbildningsförvaltningens filmfestival. Total åtta bidrag från förskola, grundskola, fritidshem har tagit sig fram till finalomgången. Nu är det upp till dig som tittar att avgöra vilka filmer som kommer att ta hem priset på 5000 kronor! Klicka "gilla" på den eller de filmer du tycker bäst om!

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

Under september 2019 utlyste Utbildningsförvaltningen en filmtävling för alla barn/elever i Utbildningsförvaltningens verksamheter. Tävlingen avslutas i februari 2020 med en digital filmfestival där vinnarna utses och priset på 5 000 kr utdelas.

Tävlingsreglerna är enkla: Utbildningsförvaltningens helhetsidé ska gestaltas av barn/elever i en film. Genom filmerna kan barn/elever på sitt eget sätt berätta om sin upplevelse av hur helhetsidén syns i deras vardag.

Digital filmfestival med prisutdelning sker 1 februari 2020. Priset är 5 000 kr som får användas för att FIRA på valfritt sätt av den grupp/avdelning/klass som deltagarna tillhör.

Hur röstar jag?

Titta på filmerna. Du röstar genom att klicka på "gilla-knappen" på den eller de filmer du tycker bäst om!

Bidragen

En tävlingsjury har valt ut de bidrag som gått till final, och därmed publiceras på Trollhättans Stads Youtube-kanal och här på hemsidan. Här nedanför kan du se alla filmerna.

Förskolan Äventyret

Se filmen på Youtube!


Förskolan Skinnemo

Se filmen på Youtube!


Förskolan Myggan

Se filmen på Youtube!


Skoftebyskolans fritidshem

Se filmen på Youtube!


Strömslundsskolan åk 3b

Se filmen på Youtube!


Sylteskolan åk 7-9

Se filmen på Youtube!


Grundsärskolan

Se filmen på  Youtube!


Stavreskolan åk 6

<iframe "title="I filmen får vi följa med när Stavreskolan årskurs 6 gör sketch om ett kommande NO-prov. " src="//www.youtube.com/embed/4J1Qaqv5QuA" width="560" height="315" allowfullscreen="allowfullscreen">

Se filmen på Youtube!

 

Senast granskad 2020-09-04 av katarina.loodh@trollhattan.se