Skolbloggens första krönika!

Pedagogerna har ordet! På Skolbloggen finns ett levande kollegialt lärande där pedagogernas yrkeserfarenheter och personliga reflektioner står i centrum. Nu är den första krönikan publicerad där Amanda, lärare på Lyrfågelskolan, delar sina tankar kring relationsbyggande i klassrummet. Trevlig läsning!

Enhet Utbildningsförvaltningen Gärdhemsvägen 9 461 84 Trollhättan 0520-49 50 00 Utbildningsförvaltningen

Citat från Amandas krönika: 

"Fem dagar i veckan går jag med stolthet till min arbetsplats, Lyrfågelskolan. Där möter jag mina fantastiska kollegor men inte minst våra fina elever. Det är en resa vi gör tillsammans på Lyrfågelskolan och istället för att fastna vid hinder på vägen (för visst finns de…), tar vi oss över dessa tillsammans med eleverna, för att de ska nå så långt som möjligt i deras kunskapsutveckling. I den här texten ger jag er en inblick i hur vi arbetar med relationer i vår verksamhet, för att väcka och/eller bevara lusten till lärandet. 

För att nå fram till alla elever samt ge dem den kunskap de förtjänar behöver vi använda all vår kompetens vad gäller att bygga och bevara relationer." 

Läs hela Amandas krönika

lärare och elever

Skolbloggen

Pedagoger från Trollhättans Stads förskolor och skolor delar med sig av tankar och erfarenheter kring sitt yrke! Bloggen är en samling pedagogiska guldkorn att inspireras av. Låt stå!

Vill du bli skribent?

Vi söker fler skribenter till Skolbloggen! Jobbar du inom Trollhättans stads förskolor och skolor och har ett brinnande intresse för ditt yrke och skolvärlden i stort? Hör av dig till oss!

Senast granskad 2018-11-05 av Andreas Gleisner