Kunskap Kreativitet Musik (KM)

Kunskap, kreativtet och musik blir ledorden för Hjortmosseskolans nysatsning för högstadiet som får nya lokaler höstterminen 2017. Årskurs 8 och 9 är första klasserna att flytta in följt av årskurs 7 vårterminen 2018.

Person
Rektor 5-9Peter Heddelin 0520-49 74 61
Enhet Utbildningsförvaltningen Gärdhemsvägen 9 461 84 Trollhättan 0520-49 50 00 Utbildningsförvaltningen

Kunskap, kreativitet, musik (KM) är Hjortmosseskolans nya satsning för högstadieklasserna. Nya lokaler, nya möbler, nya datorer och nya förutsättnigar till modern undervisning. 

- Vi gör en storsatning som kommer bli mycket betydelsefull för våra elever nästa år. Under höstterminen kommer årskurs 8 och 9 läsa de flesta av sina ämnen på KM, berättar rektor Peter Heddelin. 

Nyrenoverade lokaler 

Ritning över hur KM ser ut vid skolstart i augusti för årskurs 8 och 9

Hjortmosseskolan tar över Magnusåbergsgymnasiets gamla medialokaler och gör en ordentlig renovering. Lokaler och IT färdigställs under sommaren och i augusti får elever i åk 8 och 9 flytta in i nyrenoverade lokaler med modern IT-utrustning. Under höstterminen kommer de ytor som på ritningen är röda att byggas om för ytterligare klassrum samt skolbibliotek, för att skapa plats för årskurs 7 till våren. 

Invigning den 21 augusti 

Den 21 augusti invigs den nya högstadieskolan och elever och föräldrar bjuds in. Mer info kommer. 

Kontakt:

Alla frågor kring KM hänvisas till rektor på Hjortmosseskolan åk 5-9 Peter Heddelin peter.hedelin@trollhattan.se 

Hjortmosseskolans högstadium får nya lokaler

Kreativt lyft för Hjortmosseskolan

I augusti är det invigning för KM – nya kreativa lokaler för Hjortmosseskolans elever i år 7-9. Det är kreativitet, kunskap och musik som är ledorden för KM och de nyrenoverade lokalerna ligger i anslutning till Magnus Åbergsgymnasiet.

Senast granskad: 2017-07-28 | av: Elin Sjöberg
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)