Solen står över taket på förskolan Stämporten och vi ser denna vackra träbyggnad med foder till fönster och dörrar i rött och gult.

Stämporten

Stämportens förskola är belägen i Hjortmosseparken i centrala Trollhättan.  Vi har nära till både lummig skog, lekplatser, öppna parkytor, Innovatum och centrum. På Stämportens förskola vill vi väcka barnens nyfikenhet genom att låta dem möta, upptäcka och utforska omvärlden utifrån sitt eget perspektiv tillsammans med andra barn och medforskande pedagoger. Lek och delaktighet är utgångspunkten i en verksamhet där omsorg, omtanke och lärande är en självklarhet och bildar en helhet.

Verksamhet

Stämportens förskola

Hitta hit

Hörngatan 50 46150 Trollhättan

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

Avdelningar

  • Viljan Röd
  • Viljan Gul
  • Nyfiken Grön
  • Nyfiken Orange

 

Aktuellt på Stämporten

Förskolan

Om Stämporten

Stämportens förskola består av fyra hemvister belägen på två plan. På Viljan (Röd och Gul) går våra yngre barn och en trappa upp, på Nyfiken (Grön och Orange), går de äldre. Stämportens förskola erbjuder en pedagogisk miljö som är inspirerande,

Bild på Trollhättans Stadpersonal i ett klassrum

Jobba hos oss

Vi söker ständigt fler medarbetare. I Trollhättans Stads rekryteringsportal hittar du samtliga lediga tjänster - och det är också här du gör din ansökan. 

Senast granskad 2023-08-21 av DANENG