Musical.ly och nytt om Ninjabanan

Kom och gör musikvideos med Musical.ly i vår mobila studio från vecka 26. Utmana dig i en ny, häftig hinderbana på Drottningtorget från slutet på juni till augusti.

Person
Projektledare, StadsbyggnadsförvaltningenJörgen Einarsson 0520-497627
Enhet Stadsbyggnadsförvaltningen Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 67 77 Stadsbyggnadsförvaltningen

Gör din egen musikvideo med Musical.ly 

Från 10-16 år. Anmälan krävs. Kostnadsfritt. 

Trollhättans Stad har laddat en mobil studio med roliga kläder, hattar, glasögon, peruker, instrument, mikrofoner, bakgrundsbilder med mera: rekvisita som du och dina kompisar kan använda när ni gör coola musikvideos med Musical.ly! Vill du/ni spela in en video på en tropisk strand, eller under Eiffeltornet? Det fixar vi i studion! Du/ni tar med mobilen, appen, glatt humör – och kanske några inövade moves eller coola idéer?

Turnéschema

Turnén är avslutad MEN vi har kvar våra spännande inspelningsplatser där det vanligtvis är förbjudet att göra musical.ly-filmer.

"Förbjudna platser"

Nu kan vi äntligen presentera våra exklusiva, förbjudna platser för musical.ly!

Anmälan och först till kvarn gäller för samtliga platser (max 15 deltagare per tillfälle). För att anmäla sig skickar man ett mejl till tyra.kivisundqvist@trollhattan.se. I mejlet ska namn, ålder, och kontaktuppgifter till samtliga anmälda finnas (det går bra att en person mejlar in namn, ålder och kontaktuppgifter på flera personer). Glöm inte heller att skriva vilken plats du vill spela in på.

Du kan anmäla dig/er till en förbjuden plats åt gången. Vill du att anmäla dig/er till fler tillfällen, behöver du göra ytterligare en anmälan.

Tiderna i schemat är de tiderna som vi får lov att vara på de förbjudna platserna. Varje anmäld grupp får sedan en starttid då de skall vara på plats, detta för att underlätta både för våra musical.ly-stjärnor men också för platsen vi håller till på. Och du, vi tar med oss alla roliga kläder, peruker och annan rekvisita till de förbjudna platserna! Häng med här på hemsidan och följ @stadsbyggnadthn på lnstagram och Facebook.

9 augusti kl. 14-17: Kapp Ahl. Spela in musikvideos i en av Odens modebutiker! Fullt med mode, provrum och speglar finns det på Kapp Ahl, vad behövs mer för att spela in en supercool musikvideo?

11 augusti kl. 11.00 – 14.00 Musikpartner (affär med musikinstrument). Lokalen är gamla Sagabiografen på Spannmålsgatan i centrum. Där finns en scen med massor av publikplatser och i musikaffären finns det massor av instrument. Du kan alltså uppträda på en riktig scen, med riktiga instrument, precis som en riktig musikstjärna!

14 augusti kl. 09.00 – 12.00: Scandic Swania. Checka in på Scandic Swania för exklusiva musikvideo-inspelningar! Hotellet bjuder på många spännande platser att spela in på; kanske får ni ta plats i receptionen för en stund, göra en elegant entré i den stora snurrdörren eller hänga i lobbyn.

16 augusti kl. 9.00 – 12.00: Nordic Wellness. I det nya gymmet i Oden kan man göra mer än bara träna. Man kan nämligen spela in musikvideos också! Ta chansen att spela in videos på gångbandet, med de tyngsta hantlarna eller i häftiga yoga-poser. 

Utmana dig i Ninjabanan!

För dig som är 10-17 år. Gratis, ingen anmälan.

Kom till Drottningtorget och utmana dig i en ny häftig och rolig hinderbana, inspire­rad av tv-programmet Ninja Warrior.

Banan kommer vara tillgänglig under perioden 8 juli-19 augusti. Banan är öppen  vardagar kl. 10.30 – 18.30.

Information om kommande events:

- Lördagsöppet på lördag den 19 augusti kl. 11-16.

- Lördag den 19/8 är det tävling mellan kl. 11-13: Vuxen och barn i lag! Tiderna räknas ihop och bästa tider vinner. Den vuxne måste vara minst 20 år äldre än barnet.

Har du frågor om Musical.ly eller Ninjabanan. Eller kanske några riktigt bra ideer du vill dela med dig av? Då kan du mejla stadsbyggnad@trollhattan.se 
Senast granskad: 2017-08-14 | av: Josefin Åkesson
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)