Bilden visar en ljussättning på Olidans fasad

Mitt drömprojekt

Förverkliga och dela med dig av dina idéer! Bli delaktig i jubileet och ansök om stöd för att kunna genomföra ett drömprojekt.

Person
Utvecklingsledare och kommunikatörJenny Persson 0520-495639 0733-488563
Enhet Kultur och fritid Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 50 00 Kultur och fritid

Stängt för ansökningar till Mitt Drömprojekt.


Delaktighet är ett nyckelord för Trollhättans Stads 100-årsjubileum. Här ges du möjligheten att förverkliga och dela med dig av ditt drömprojekt.

Det börjar med att du fyller i en ansökan där du presenterar din idé, hur du vill genomföra den, beskriver målgruppen, vad du behöver hjälp med från Trollhättans Stad och så vidare.

Söker du till Mitt Drömprojekt är det Du som idébärare som själv genomför din idé. På egen hand eller tillsammans med familj/kompisar/kollegor. Vi kan bidra med stöd för utvalda delar av idén som är viktiga för att den ska bli verkligen. 

Du kan söka till Mitt Drömprojekt under hela 2015 och under våren 2016. Dock ser vi gärna att ansökan kommer in i god tid. Först till kvarn...

Har du ingen idé ännu? Kanske kan något av stadens jubileumsarrangemang sätta igång tankarna. Din idé får gärna haka i och förstärka andra aktiviteter. Håll utkik här på hemsidan och på Facebook så får du veta vad som planeras. 

Mitt Drömprojekt är en chans för dig som privatperson/personer att genomföra ditt/ert drömprojekt, för föreningar finns ett särskilt jubileumsbidrag att söka. Företag som har idéer eller vill erbjuda sina tjänster/produkter är välkomna att kontakta oss direkt.

Tänk på att ditt projekt ska vara offentligt och att du ska genomföra det under 2016 i Trollhättan. Det ska på något sätt vara av intresse för boende i Trollhättans kommun och även gärna för tillresande besökare.

Ansökningar handläggs av kultur- och fritidsförvaltningen. Beslut fattas av jubileets styrgrupp som avgör om projektet får stöd inom "Mitt Drömprojekt" och vad stödet består av. 

I all marknadsföring ska det tydligt framgå att projektet får stöd av Trollhättans Stad och att det är en del av "Mitt Drömprojekt. Detta ska göras med en 100-års-logotyp som tillhandahålls av Jenny Persson, kultursekreterare. 

Om projektet är ett evenemang ska information skickas till Visit Trollhättan Vänerborg för marknadsföring via evenemangskalendern. 

Här på hemsidan, på TTELAs juilemssajt trollhattan100.se och på Facebook kommer vi att visa upp er som har tagit chansen att förverkliga några av sina drömmar under jubileumsåret.

Senast granskad: 2016-11-09 | av: Jenny Persson
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)