Prova träningspass på kalaset

Ta med dig träningskläderna till lördagens Födelsedagskalas. I Betty Backs park är Friskis & Svettis en av föreningarna som visar upp sig och de erbjuder träning i gröngräset för hela familjen.

Person
Utvecklingsledare och kommunikatörJenny Persson 0520-495639 0733-488563
Enhet Kultur och fritid Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 50 00 Kultur och fritid

När? Lördag 20 augusti
Var? Betty Backs park

Kl. 11.30 Familjejympa
Familjejympan är lekfull Jympa för barn 2-6 år och vuxna tillsammans. Det är roligt, spännande, och omväxlande. Här samlas yngre deltagare för att ha kul och röra sig till musik. Fokus är på grovmotorisk träning och lekfulla rörelser som kommer ur musiken.

Kl 12.30 och 13.30 Familjefys
Familjefys är ett fartfyllt, allsidigt pass för barn 7-15 år och vuxna tillsammans. Passet är upplagt i cirkelform med övningar anpassat för att ge bra utmaning och träning för både barn och vuxen. Hög tillsammanskänsla och lekfull inramning.

Kl. 15.00 Power hour
Ett teknikenkelt styrke- och konditionspass med mycket energi. Power Hour är ett allroundpass som bygger på teknikenkla övningar där vi bland annat använder medicinboll. Du jobbar i ditt eget tempo och bestämmer själv hur tufft det blir. Men vi garanterar att du får en riktig genomkörare och hög puls.

Mer prova-på och uppvisningar

I Betty Backs park kan du också prova boule, se uppvisningar i fäktning och kampsport och självklart få mer information om föreningar i Trollhättan.  

Relaterad information

Med reservation för ändringar i program och tider. 

Senast granskad: 2016-08-17 | av: Jenny Persson
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)