Ansvariga. Jenny Persson, projektledare för 100-årsjubileet, och Peter Asp. Ansvariga. Jenny Persson, projektledare för 100-årsjubileet, och Peter Asp, konferencier, uppmanar idrottsföreningarna att snarast anmäla sig till idrottsgalan. Tidsfristen går ut den 29 februari. Foto: Anthon Eriksson

Nominera till idrottsgalan!

Vem ska prisas på Trollhättans idrottsgala 16 april? Nu har du chansen att påverka genom att själv nominera pristagare i sju olika kategorier.

Person
Press- och marknadschefPeter Asp 0520-49 70 49
Enhet Kommunikationsavdelningen Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 50 00 Kommunikationsavdelningen

16 april summerar vi idrottsåret i Trollhättan 2015 genom att dela ut priser i sju olika kategorier vid Trollhättans idrottsgala. Och du kan påverka genom att nominera den eller de personer du tycker är värda att uppmärksammas.

Gå in på länken nedan och föreslå för juryn vem du tycker ska ha pris på galan. Du behöver också motivera varför

– Det ska bli väldigt roligt och intressant att se vad folk kommer att nominera, säger Trollhättans stads informationschef, tillika galans konferencier och jurymedlemmen, Peter Asp.

Nomineringarna kommer att pågå i en månad framåt till 16 mars. De nominerade granskas sedan av en jury som utser tre finalister i varje kategori. Vinnaren utses på galan i Arena Älvhögsborg den 16 april.

Här röstar du: www.trollhattan100.se/idrottsgalan

Logotype, Idrottsgalan

Senast granskad: 2016-02-16 av: Jenny Persson
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)