Smultronutdelning på Fallens Dagar

100-årsjubileet var på plats i "Trollhättetältet" under Fallens Dagar för att med smultronplantor göra lite extra reklam för jubileet i och filmprojektet "Mitt smultronställe".

Enhet Kultur och fritid Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 50 00 Kultur och fritid

I evenemangsområdet Hojumstunet på Fallens Dagar var Trollhättans Stad på plats med ett stort utställningstält tillsammans med Eidar och Trollhättans Tomt för att berätta om närliggande och visionära byggplaner, vårt kommande 100-årsfirande och hur stadens lekplatser och parker kan bli ännu bättre.

Besökarna fick prova-på att gå på planka över ett virtuellt stup och testa lyckan på chokladhjulet!

Denna helg passade Trollhättans Stad på att sätta lite extra fokus på projektet "MItt smultronställe" och delade ut smultronplantor med mer information om filmprojektet och jubileet i övrigt. 

"Mitt smultronställe" handlar om att du ska dela med dig av din favoritplats i Trollhättan. Med en enkel film, exempelvis med mobilen, visar du upp och berättar varför din plats är den bästa. Det kan vara utomhus, inomhus, en allmän plats eller din egen bakgård. Det viktiga är att du delar med dig. För vem kan bättre visa upp Trollhättan än alla vi som lever här eller hälsar på ofta.

Läs mer om hur du delar ditt smultronställe 

Senast granskad: 2015-08-21 av: Jenny Persson
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)