Idrottgalan 2016 i Arena Älvhögsborg Trollhättans Idrottsgala 2016 på Arena Älvhögsborg

Trollhättans Idrottsgala 2020

Vi presenterar vinnarna för årets idrottspriser allt eftersom de koras digitalt! Finalister och vinnare hittar du här.

Personer
Enhet Kultur och fritid Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 50 00 Kultur och fritid

Trollhättans Stad har tagit beslutet att ställa in Trollhättans Idrottsgala som var planerad till 4 april på grund av covid-19.

Ni som köpt biljetter får pengarna tillbaka genom att kontakta Folkets Hus Kulturhuset.

Vilka som är årets finalister av alla nominerade kan du läsa om via länken nedan eller på ttela.se

Årets vinnare presenteras löpande. Hittills har årets genombrott, prestation och lag korats. Håll utkik i Trollhättans Stads och TTELAs kanaler!

Vi hoppas att kunna genomföra en prisceremoni för vinnarna längre fram i vår.

En mörkhårig tjej med en basketboll under armen.

Årets finalister och vinnare!

Av alla nominerade idrottare, lag, eldsjälar, ledare och föreningar har juryn utsett tre finalister i varje kategori som har chans att vinna pris för sina framgångar under 2019. Vi uppdaterar med vinnarna allt eftersom de utses.

Glada tjejer får ta emot blommor och diplom på en scen.

Vinnare av 2018-års priser

På Trollhättans Idrottsgala 2019 korades vinnare i åtta kategorier. Priserna avser framgångar under 2018.

Pernilla Larsson vinnare av Årets kvinnliga idrottare 2015

Vinnare av 2017-års priser

Åtta vinnare korades på Trollhättans Idrottsgala 2018.

Marianne Ahlborg tar emot priset som Årets kvinnliga idrottare 2016

Vinnare av 2016-års priser

Följande idrottare och föreningar vann pris för sina framgångar under 2016. Vinnarna korades på Trollhättans Idrottsgala 2017.

Mery Jadan och Paula Kahjo som vann priset Årets Ideella ledare 2015

Vinnare av 2015-års priser

Följande idrottare och föreningar vann pris för sina framgångar under 2015. Vinnarna korades på Trollhättans första idrottsgala 2016 under Trollhättans 100 års jubileum.

Grundkriterier för nominering

Personen ska vara född i Trollhättans kommun eller ha en tydlig koppling till staden. Föreningen ska ha sitt säte i Trollhättans kommun samt vara ansluten till RF.

Senast granskad 2020-04-09 av Jenny Persson