Tjej i träningskläder tar sig upp för en trappa utomhus med både händer och fötter. Emma Igelström

Prisutdelare och program 2019

Emma Igelström, tidigare elitsimmerska, gästar Trollhättans Idrottsgala 2019.

Enhet Kultur och fritid Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 50 00 Kultur och fritid

Vi är glada att kunna presentera en rad intressanta gäster och prisutdelare på Trollhättans Idrottsgala 2019. 

Bland dem tidigare elitsimmerskan Emma Igelström med flera VM- och EM-guld på meritlistan, Agne Bergvall, tidigare tränare för Carolina Klüft och systrarna Kallur, och Björn Johansson, OS-bronsmedaljör på cykel.

Prisutdelare är även lokala profilerna NIF-gymnasternas ordförande Lisa Modh Lopakka, FCT:s tränare William Lundin samt förra årets vinnare av ledarpriset Helena Börjesson från TFiK.

Representant från SISU Idrottsutbildarna/Västra Götalands idrottsförbund och TTELA:s publisher Cecilia Frisk och sportchef Toni Andersson delar också ut pris. 

Moderator är Anna-Karin S. Öjerskog, Lilla Edet. Världsmästare i segling och utsedd till Årets Seglare av Svenska Seglarförbundet.

Galakvällen

Kvällen börjar klockan 18 med ett trevligt mingel i Kulturbaren där du kan köpa dryck. Klockan 19.00 sätter vi oss till bords i Apollon med god mat och ett program laddat med prisutdelningar och musikunderhållning med Jonas Torrestad och Emelie Axelsson med band.

Galamenyn består av: Toast Skagen toppad med löjrom. Helstekt oxfilé med krämig sås på ostronskivling och potatisgratäng. Vegetariskt: Sparrissallad med getost och vinägrett. Kikärtsbiff med krämig sås på ostronskivling och potatisgratäng. Till dessert bjuds kaffe och pralin.

Till maten serveras ett glas vin, öl eller alkoholfritt. Övrig dryck köpes (kontantfritt).

Biljetter

Biljettpris: 400 kronor.

Köp biljett till Trollhättans Idrottsgala

Senast granskad 2019-03-18 av Jenny Persson