Trädgård med blommor i förgrunden och växthus i bakgrunden. Björnhyltans trädgård i Tranemo - medlem i Trädgårdsresan

Trädgårdar efterlyses!

Har du en intressant trädgård som sticker ut och som du skulle vilja visa upp. Trädgårdsresan söker nu besöksträdgårdar och bjuder in dig som privatperson eller förening att anmäla din trädgård.

Enhet Kultur och fritid Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 50 00 Kultur och fritid

Är din trädgård särskilt vacker, spännande, unik, kreativ eller kanske rolig? Ja då tycker vi att du ska ta chansen!

För att få veta mer om hur medlemskap i Trädgårdsresan funkar (500 kr/år) och anmäla dig kontaktar du Svenska trädgårdar i väst via:

Telefon: 070-822 12 90 eller e-post agneta@svenskatradgardarivast.se

I Trädgårdsresan finns idag stora och små trädgårdar, privata och offentliga, historiska trädgårdar i kulturmiljöer, plantskolor och rehab-trädgårdar. Men det behövs fler.

Ett 60-tal trädgårdar i Västra Götalandsregionen marknadsförs i den ”Västsvenska Yellow Book” – Trädgårdsresan.

www.tradgardsresan.se ser du vilka trädgårdar som är med idag. Trädgårdarna marknadsförs lokalt, regionalt och internationellt och även i tryckt form.

Trädgårdsresan är ett regionalt uppdrag för att samla intressanta besöksträdgårdar med syfte att utveckla en ny form av turism - trädgårdsturism.

Senast granskad 2019-10-09 av Jenny Persson