Snöflingor mot mörkblå bakgrund och texten N3s Winterfest.

Stor musikfest i vinterns tecken på Innovatum

N3 och Innovatum Science Center bjuder in till det nya arrangemanget Winterfest den 8 december. Det är fri entré och öppet för alla som vill fira vintern!

Person
Enhetschef N3 Sara Karlsson 0520-49 50 32
Enhet Kultur och fritid Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 50 00 Kultur och fritid

- Detta är ett helt nytt arrangemang som N3 gör tillsammans med Innovatum Science Center som har en spännande lokal som vi tror kommer lyfta musikupplevelsen, säger Ulf Wadenbrandt, kulturentreprenör på N3 och dirigent för N3 symfoniorkester.

Besökarna kan förvänta sig ett brett program där nästintill hela N3 musikverksamhet finns representerat. På scenen ser vi bland andra N3s symfoniorkester, stråkorkester, blåsorkester, Suzuki-violinister, slagverksensemblen Big Bang, sångsolister, band och många fler.

Adventskonserten i stadskyrkan utgår i år och istället välkomnas alla till den stora vinterfesten som har en högre kapacitet och kan ta emot så många som 400 besökare. Det är fri entré och ”drop-in” som gäller. Adventskonserten i Lextorpskyrkan genomförs som tidigare år.

- På Winterfest får vi se och höra barn och ungdomar i olika åldrar tillsammans med pedagoger hylla vintern och julen på olika kreativa sätt. Det kommer bli häftigt så ta chansen! avslutar Sara Karlsson, enhetschef N3. 

N3s Winterfest

Plats: Innovatum Science Center

Tid: 8 december klockan 18.00-20.00

Fri entré. Drop-in först till kvarn...

Senast granskad 2019-11-22 av Jenny Persson