Vi söker ny anläggningschef till ishallen

Kultur och fritid, område idrott och friluftsliv, söker ny anläggningschef till Slättbergshallen. Utöver ishallarna ansvarar du också för drift och skötsel av Trollhättans motionsspår och badplatserna i Öresjö och Sjölanda.

Person
Områdeschef idrott och friluftslivRobert Stenberg 0520-49 78 71
Enhet Kultur och fritid Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 50 00 Kultur och fritid

Kultur och fritidsförvaltningens verksamhetsområde Idrott och friluftsliv innefattar cirka 55 idrotts- och friluftsanläggningar. Området leds av en områdeschef med fyra underställda anläggningschefer som i sin tur leder och ansvarar för personal ute i verksamheten inom respektive ansvarsområde. Resterande anläggningar drivs i samspel med det ideella föreningslivet.

Utöver ansvarsområdet som anläggningschef för Slättbergshallen och dess totala verksamhet ingår också drift och skötsel av stadens motions- och friluftsspår samt Trollhättans två större badplatser. 

Trollhättan har en tydlig ambition inom kultur- och fritidsområdet och flera större investeringar är planerade de närmsta åren bland annat en omfattande upprustning, ombyggnation av Slättbergshallens B-hall. Detta arbete beräknas starta i slutet på 2018 och pågå under hela 2019. 

Som anläggningschef ansvarar du för driften samt för att leda och utveckla idrotts- och friluftsverksamheten inom ditt ansvarsområde. Du ansvarar också för att omsätta de uppsatta politiska visionerna och målen i praktisk handling.

Du arbetar med den dagliga driften och det långsiktiga arbetet på dina anläggningar. Du ingår även i ledningsgruppen för Idrott & friluftsliv som leds av områdeschefen.

Tillträde våren 2018. 

Ansök senast 2017-12-31

Läs mer och sök tjänsten Anläggningschef Slättbergshallen

Senast granskad: 2017-12-04 av: Jenny Persson
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)