Patric Engström - ny anläggningschef Slättbergshallen

Per Ödlund, anläggningchef på Slättbergshallen går i pension och lämnar i sommar över till Patric Engström.

Person
Områdeschef idrott och friluftslivRobert Stenberg 0520-49 78 71
Enhet Kultur och fritid Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 50 00 Kultur och fritid

Efter 39 år som ansvarig för Trollhättans isstadio lämnar Per Ödlund nu över till Patric Engström. Just nu väntar några intensiva veckor när en väldigt lång erfarenhet kring ishallar och friluftsliv ska lämnas över. 

Den 2 juli tar Patric över och då ser Pelle fram emot en framtid med husfix, barnbarn och resor.

- När jag började var det ju utebana, jag har ju sedan varit med och byggt Slättbergshallen. Vi har verkligen varit involverad i utformningen och det känns som jag kan varenda kabel! säger Pelle.

Patric tar alltså över som anläggningschef för Slättbergshallen och i det uppdraget ingår även ansvaret för Trollhättans motionsspår och friluftsbad.

- Jag är ju uppvuxen på isen och har tävlat i skridsko, och idag är friluftsliv mitt stora intresse så det känns som ett perfekt jobb. När jag sökte var det nog kombinationen av att driva en stor anläggning tillsammans med personalen men också möjligheten att samverka med föreningslivet och vara med och utveckla idrottslivet i Trollhättan som lockade, berättar Patric.

Och det är flera spännande projekt inom som Pelle nu lämnar över till Patric;

Om- och tillbyggnad av Slättbergshallens B-hall, renovering av maskiner i C-hallen, fler utegym, restaurering av Sjölanda badplats, fortsatt byte till led-belysning i motionsspåren, ny kiosk i A-hallen med mera.

- Jag är imponerad över att det händer så mycket i Trollhättan. Vi har bra anläggningar redan nu och fortsätter att utvecklas. Det finns bra förutsättningar för idrottsutövande för alla, avslutar Patric.

Senast granskad: 2018-06-12 av: Jenny Persson
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)