Nyinvigning av fritidsgård i centrum

Den 14 februari kl. 16 inviger Hjortmossens fritidsgård sina nya lokaler med öppet hus och bakelser. Alla intresserade hälsas hjärtligt välkomna!

Personer
Enhet Kultur och fritid Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 50 00 Kultur och fritid

Hjortmossens fritidsgård har flyttat till större och mer ändamålsenliga lokaler intill studentbostäderna i Elefanten på Tingvalla.

Tisdag 14 februari, på alla hjärtans dag, invigs de nya lokalerna med ett öppet hus klockan 16-19. I samband med nystarten byter fritidsgården också namn till V-huset.

- Ungdomar, föräldrar och alla som är nyfikna på den nya fritidsgården är välkomna. Man kan träffa oss som jobbar här och dessutom hjälpa till att inviga Fritidsgården V-huset, hälsar Åsa Kinde Wadenbo som är föreståndare.

Carina Lorentzon, ordförande i Kultur och fritidsnämnden, invigningstalar och det bjuds på alla hjärtans dag-bakelser.

Trollhättans fritidsgårdar riktar sig till unga i åldern 12-17 år och arbetar för att vara trygga och roliga mötesplatser där unga kan växa individuellt och tillsammans med andra.

- Det har länge funnits ett behov av en större mötesplats för unga centralt i Trollhättan. Nu kan vi äntligen möta det behovet och fortsätta vårt viktiga arbete för social och personlig utveckling i en trygg miljö, säger Camilla Magnusson som är fritidsgårdschef i Trollhättans Stad.

Fritidsgårdarna erbjuder kostnadsfria aktiviteter utifrån ungas intressen och behov, men också möjligheten att bara vara och umgås med vänner.

- Vi stimulerar till och stödjer aktiviteter som bygger på och förutsätter ungas egna engagemang och ansvar, förklarar Åsa Kinde Wadenbo.

Tid: Tisdag 14 februari kl. 16-19
Plats: Tingvallavägen 37. (Kvarteret Elefanten)

Hjärtligt välkomna!

Senast granskad: 2017-02-10 | av: Jenny Persson
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)