Therese McDonald, närbild

Nyårstalare 2017

– 2018 firas in med heldag som startar på Spikön

Person
Press- och marknadschefPeter Asp 0520-49 70 49
Enhet Kultur och fritid Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 50 00 Kultur och fritid

Pressmeddelande

 2017-12-07

 

Det blir underhållaren Therese McDonald som håller talet när Trollhättans nyårsfirande traditionsenligt genomförs vid Hojumstunet i fall- och slussområdet.

Kl. 17.00 nyårstalar Therese McDonald och strax därefter bjuds det på fallpåsläpp och nyårsfyrverkeri.

Therese McDonald är en lokal underhållningsprofil i Trollhättan. Hon har turnerat med rallydrottningen Tina Thörner med scenföreställningen ”Thörner & McDonald – blickar uppåt framåt”, men hon är också radiopratare i P4 Väst, producent och föreläsare.

Therese avslöjar att hennes nyårstal kommer att innehålla både allvar och humor.

-          Mitt tal kommer att handla om vikten av att ta vardagen med ett leende och hur man inte ska ta sig själv på så stort allvar. Men också om hur cynism mot det som är annorlunda skapar gap mellan människor, ett gap som kan överbryggas av en höjd blick.

Vinter på Spikön firar med Stora Sångkalaset

Nyårsfirandet i Trollhättan är mer än fyrverkerier och tal. Under dagen bjuds det på en rad aktiviteter som samlar familjer. På vinteroasen Spikön kan man fika, grilla korv, nyårspyssla sin egen partyhatt (kl. 13-15), leka och se alla barns favoriter, ”Det Stora Sångkalaset!” Det blir fullt ös i Skrotnissens lekplats när Redige Ragnar, Rut Kerstin och Blommige Bengt går på Skrotnissescenen (kl. 16.00). 

Arrangör av Trollhättans nyårsfirande är Trollhättans Stad med stöd av Vattenfall, Kraftstaden, Gotanet, Eidar, Folkets Hus Kulturhuset. 

Vinter på Spikön genomförs i samarbete med City Trollhättan.

Kontakt: Marcus Rudström, evenemangsansvarig, 0520- 49 76 29.

Senast granskad: 2017-12-07 | av: Jenny Persson
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)