Nominera till Idrottsgalan

Nu är det dags att nominera idrottare, ledare, föreningar, lag och eldsjälar som förtjänar att uppmärksammas för sina insatser under 2018. Vinnarna koras på Trollhättans Idrottsgala i Folkets Hus Kulturhuset den 12 april.

Enhet Kultur och fritid Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 50 00 Kultur och fritid

Var med och påverka!

Nominera dina kandidater till årets idrottspriser. Du kan nominera till en, flera eller alla kategorier. Kom ihåg att motivera varför just din kandidat ska vinna priset.

Priserna delas ut för insatser, framgångar, prestationer under 2018.

Nominera via ttela.se

Priskategorier

Årets prestation

Årets kvinnliga idrottare

Årets manlige idrottare

Årets ledare

Årets lag

Årets genombrott

Årets eldsjäl

Årets förening

Grundkriterierna för nominering är att person ska vara född i Trollhättans kommun eller ha en tydlig koppling till staden. Förening ska ha sitt säte i Trollhättans kommun.

Nomineringsperioden pågår fram till 17 februari och därefter påbörjar juryn sitt arbete med att plocka fram tre finalister i varje kategori. Finalisterna går vidare till Idrottsgalan där vinnarna koras.

Trollhättans Idrottsgala 2019

Den 12 april 2019 hyllar vi Trollhättans idrottsliv på årets stora föreningsfest på Folkets Hus Kulturhuset.

Senast granskad: 2019-01-14 av: Jenny Persson