Glada tjejer får ta emot blommor och diplom på en scen. Damlaget Trollhättans friidrottsklubb tar emot priset Årets lag 2018.

Nominera till Idrottsgalan

Gör din röst hörd! Nominera dina favoriter till priserna på Trollhättans Idrottsgala. Vilka idrottare, ledare, eldsjälar har imponerat på dig under 2019?

Chef föreningsstöd Peter Jakobsson 0520-49 78 76
Enhet Kultur och fritid Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 50 00 Kultur och fritid

Den 4 april hyllar vi idrotten på Trollhättans Idrottsgala som i år firar 5 år!

Vilka idrottare, eldsjälar och ledare har imponerat på dig under 2019, skördat framgångar eller gjort det där lilla extra? Nominera dina favoriter med en tydlig, kort motivering senast 15 februari.

Nominera här (ttela.se) senast 15/2

Ju fler förslag som kommer in till juryn desto bättre! Du kan nominera till en, flera eller alla priskategorier.

Priskategorier

Gäller för framgångar under 2019.

• Årets prestation
  • Årets kvinnliga idrottare
  • Årets manliga idrottare
  • Årets ledare
  • Årets lag
  • Årets genombrott
  • Årets eldsjäl
  • Årets förening (Nomineras enbart av föreningar via utskickad inbjudan.)

Grundkriterier för nominering

Personen ska vara född i Trollhättans kommun eller ha en tydlig koppling till staden. Föreningen ska ha sitt säte i Trollhättans kommun samt vara ansluten till RF.

Utifrån alla nomineringar som kommer in utser juryn tre finalister, varav en vinnare, i varje kategori, som går vidare till idrottsgalan. På galan avslöjas vinnarna.

Nyhet för priset Årets förening

Årets förening röstas i år fram av andra trollhätteföreningar (allmänheten kan inte nominera). De föreningar som nominerar en annan förening med en motivering får två fribiljetter till galan. Ordförande skickar in nomineringen efter styrelsebeslut. Naturligtvis kan föreningarna inte förslå sig själva.

Nominering kan endast göras via länken i inbjudan som har skickats ut till Trollhättans idrottsföreningar.

Vilka har vunnit tidigare år?

Klicka dig vidare till sidan för Trollhättans Idrottsgala 2020 och se tidigare finalister och vinnare.

Idrottgalan 2016 i Arena Älvhögsborg

Trollhättans Idrottsgala 2020

Den 4 april 2020 hyllar vi Trollhättans idrottsliv på årets stora föreningsfest på Folkets Hus Kulturhuset. I år fyller idrottsgalan 5 år!

Senast granskad 2020-02-14 av Jenny Persson