Kvinna klädd i gul kostym kastar huvudet tillbaka och skrattar. Miss Li med band spelar i Trollhättan 14 mars!

Miss Li till Trollhättan!

Våren 2020 åker Miss Li ut på turné igen! Premiären äger rum i Jönköping i februari och 14 mars spelar Miss Li med band i Trollhättan på Folkets Hus Kulturhuset.

Enhet Kultur och fritid Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 50 00 Kultur och fritid

Miss Li har under de senaste 10 åren tagit en välförtjänt plats som en av våra mest folkkära artister.

Köp biljett

- Den gångna sommarturnén kändes fetare än nånsin och jag kan inte bärga mig tills jag får åka ut på vägarna igen! Dessutom, med Så Mycket Bättre i ryggen ska det bli så himla kul att få blanda in nya tolkningar i settet, säger Miss Li.

I början av sommaren 2019 släpptes singeln ”BLOMMORNA”, signerad Miss Li och ingen mindre än Petter. Låten var ett naturligt samarbete som färdigställdes kort innan de båda åkte iväg till Gotland och inspelningen av det som är årets upplaga av TV4-programmet ”Så mycket bättre”, där Miss Li och Petter – tillsammans med Magnus Uggla – utgör den ”fasta” trion medverkande i varje program under hösten.

Just nu jobbar Miss Li – tillsammans med sin låtskrivarkompanjon Sonny Boy Gustafsson – flitigt i studion men som en naturlig, högenergisk och mycket begåvad liveakt är det svårt att hålla sig borta från vägarna allt för länge.

Våren 2020 är det dags att möta Sverige igen, och sprillans nytt material utlovas på scen.

Tider, praktisk information och biljetter

Biljettinformation: Endast ståplats. Vid behov av tillgänglighetsanpassad plats är ni välkomna att kontakta Folkets Hus Kulturhusets reception 0520-422500.

Åldersgräns: 18 år eller 13 år i målsmans sällskap.

Arrangeras av Trollhättans Stad och Folkets Hus Kulturhuset. Konserten presenteras av Blixten & Co.

Senast granskad 2019-10-23 av Jenny Persson