En man står i ett sädesfält med en gitarr på ryggen. Livesändning med Timo Räisänen tillsammans med N3 Symfoni 19 juli. Foto: Jonatan Fernström

Livesänder Timo Räisänen och N3 symfoni

Trollhättans Stad sänder sommarkonsert med N3 Symfoniorkester tillsammans med Timo Räisänen.

Person
Arrangemangsansvarig Marcus Rudström 0520-49 76 29
Enhet Kultur och fritid Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 50 00 Kultur och fritid

I sommar blir det inget Fallens Dagar i Trollhättan, men musiken tystnar inte. Söndagen 19 juli klockan 18.00 livesänder Trollhättans Stad istället en sommarkonsert med N3 Symfoniorkester under ledning av Ulf Wadenbrandt, tillsammans med Timo Räisänen.

- Konserten är ett musikaliskt vykort från Fallens Dagar och vi är så glada att få skicka det tillsammans med just Timo Räisänen. Det blir ett exklusivt möte mellan artisten och N3 Symfoniorkester just då och sen har vi glädjen i att kunna uppleva det igen. Äntligen kan vi både äta kakan och ha den kvar!  hälsar Karin Stammarnäs, områdeschef Kultur.

Konserten sänds live från Hebeteatern på Folkets Hus Kulturhuset och bjuder på en kavalkad av Timo Räisänens hits.

Med en gedigen låtkatalog med bland annat megahiten “Fear No Darkness Promised Child” och hundratals gig i ryggen har Timo Räisänen gjort sig ett namn som en av Sveriges största soloartister. Med “Timo sjunger Ted” vann Göteborgssonen svenska folkets hjärtan. 

Enligt tradition avslutar N3 Symfoniorkester alltid Fallens Dagar tillsammans med en känd artist. Genom åren har det blivit många bejublade konserter och stora upplevelser för orkesterns unga musiker.

- Magiskt kul att få göra denna sommarkonsert tillsammans med Timo och att få visa upp vår verksamhet och våra fantastiska musiker! Timo och hans musik är full av energi och det passar oss perfekt. Det kommer att bli en grymt bra konsert, avslutar Ulf Wadenbrandt, kreativ entreprenör på N3 och dirigent för symfoniorkestern.

Sommarkonserten sänds på Fallens Dagars Facebooksida och på ttela.se där den kan ses av alla även icke-prenumeranter. 

Senast granskad 2020-06-17 av Jenny Persson