Kulturkollo 2017

På Fyrbodals kulturkollo kan du som är 11-16 år ägna en hel vecka åt kreativa äventyr med nya kompisar i en härlig miljö. Cirkus, dans, sång & musik, skrivande, hantverk och skapande – vad gillar du?

Enhet Kultur och fritid Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 50 00 Kultur och fritid
Vilka kollon finns att välja mellan?
 

Cirkuskollo

Vill du prova på eller lära dig mer om spännande cirkuskonster som jonglering, tygakrobatik eller trapets? På cirkuskollot finns allt det här och mer därtill. Som avslutning blir det stor cirkusshow med deltagare och tränare. Ålder 11-14 år.
 

Popkust

Ett musikkollo för dig som vill spela, sjunga eller skapa egen musik, själv eller tillsammans med andra. Fem dagar fyllda av sång, musik och nya vänner med samma intressen. Kollot avslutas med en konsert med alla deltagarna där nära och kära är varmt välkomna. Ålder 12-14 år.
 

Skrivarkollo

Hit ska du söka om du tycker om att skapa med ord! Genom kreativa övningar skapar du egna dikter och berättelser. Vi varvar lekar, skrivövningar och prat om böcker, och tar itu med både vilda poetiska experiment och klassiska sätt att skriva på. Kollot avslutas med en uppläsning för vänner och familj. Ålder 12-14 år.
 

Danskollo

Kollot för dig som gillar dans och vill lära dig mer. Vi provar på jazz, modernt och street. Vi rör oss till olika rytmer och musik. Du får lära dig koreografier och utveckla ditt eget skapande. Fokus ligger på möjligheter, inte hinder, och alla bidrar med sina unika förutsättningar. Kollot avslutas med en dansföreställning på stan dit familjen bjuds in. Ålder 11-13 år och 14-16 år.
 

Hantverkskollo

Passar dig som gillar att göra fina och roliga saker med dina händer! Vi skapar och har kul med trä, tyg, lera och metall. Vi har tillgång till smedja, snickeri, textilsal och keramikverkstad. Genom samarbeten och egna projekt utvecklar vi vår uppfinningsrikedom och formkänsla. Lägret avslutas med ett stort vernissagekalas! Ålder 11-13 år.
 
 
 

Anmälan

Alla kollon är med övernattning. Inga förkunskaper krävs. Varmt välkommen med din anmälan senast 21 april. 
 
Besked om du har kommit med skickas den 3 maj till mailadressen du angett i din anmälan. Bekräfta att du vill vara med genom att betala in avgiften senast 20 maj. I annat fall går din plats direkt till annan sökande. OBS! Vi lottar ut platserna, därför kan vi inte ta hänsyn till kompissök. 
 

Avgift

Avgiften är 900 kronor för invånare i Fyrbodal. Ett undantag är cirkuskollot 19-22 juni (mån-tor) som kostar 700 kr respektive 1300 kr. I avgiften ingår mat, boende, aktiviteter med mera som hör kollot till. Avgiften inkluderar även försäkring under kollot och medlemsavgift i Vi Unga. I mån av plats tar vi in sökande utanför Fyrbodalområdet. Avgiften är då 1.500 kr. 
 

Frågor?

Kontakta Marianna Andersson: 
Telefon 0522-44 08 61
Telefontid måndag - fredag kl. 15.30-16.30
Senast granskad: 2017-07-06 | av: Katarina Loodh
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)