Porträttbild på sångerskan Jill Johnson och en orkester med ungdomar. Jill Johnson gästar N3 Symfoniorkester i livesänd konsert 18 augusti.

Jill Johnson och N3 Symfoniorkester

Trollhättans Stad presenterar stolt en unik livestreamad konsert med Jill Johnson söndag 18 juli från Folkets Hus Kulturhuset i Trollhättan.

Enhet Kultur och fritid Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 50 00 Kultur och fritid

Tillsammans med N3 symfoniorkester under ledning av dirigenten Ulf Wadenbrandt kommer Jill framföra låtar ur sin egen låtskatt samt andra väl valda klassiker.

-  Eftersom det inte blir Fallens Dagar i år bjuder vi istället på en digital hälsning från festivalen. N3 Symfoniorkester brukar avsluta Fallens Dagar tillsammans med en gästartist och det känns väldigt roligt att vi kan bjuda på en gratis livekonsert enligt tradition även om det är digitalt, säger Elias Leijon, projektledare för Fallens Dagar.

Jill Johnson är en av Sveriges mest älskade artister och låtskrivare. Hittills har hon hunnit släppa osannolika tjugofem album och gjort succé med egna turnéer.

- Det ska bli magiskt kul för N3 Symfonikerna att få göra denna konsert. Alla musiker är laddade för att spela med Jill och det blir en mycket fin repertoar vi kommer att spela.  Äntligen får symfonin spela tillsammans igen! avslutar Ulf Wadenbrandt, dirigent.

Konserten sänds på Trollhättans Stads Facebooksida kl. 19.00.

Senast granskad 2021-06-21 av Jenny Persson