Bildkollage på personer som kommer till Trollhättan Jazz & Blues 2022. Rigmor Gustafsson, Claes Yngströms Sky High, Elles Bailey, Roffe Wikström, Mats & Morgan och Ulf Wakenius är några av namnen som kommer till Trollhättan Jazz & Blues 2022.

Trollhättan Jazz & Blues 2022

Den 21-22 oktober är det dags för Trollhättan Jazz & Blues 2022 i Folkets Hus Kulturhuset.

Kontaktcenter - en väg in

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

Årets Trollhättan Jazz & Blues är den femte upplagan sedan starten 2016. Årets program innehåller internationella artister, nya stjärnskott och välbekanta namn på tre scener under de två festivaldagarna.

Fredag 21 oktober klockan 17.00-00.30

• Rigmor Gustafsson
  • Elles Bailey
  • Mats & Morgan
  • Kurt Rosenwinkel
  • Claes Yngströms Sky High – Pierre Swärd och Petra Kvännå

Lördag 22 oktober klockan 15.00-00.30

• Karolina Almgren
  • Verneri Pohjola
  • Naoko Sakata
  • Ulf Wakenius & Jan Lundgren
  • Linnea Jonsson Group
  • Roffe Wikström

Fler akter kan tillkomma.

Boka biljett och läs mer om Trollhättan Jazz & Blues 2022

Relaterad information

Trollhättan Jazz & Blues arrangeras av Trollhättans Jazzförening, Blue Chain Vänersborg, Folkets Hus Kulturhuset och Trollhättans Stad med stöd av Västra Götalandsregionen.

Senast granskad 2022-09-08 av JONHJO