Gratis onsdagsjympa på Edsborg

Omfamna hösten och fortsätt träna utomhus! På onsdagar kan du vara med på gratis jympa på Edsborg, en garanterad energiboost!

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

Friskis & Svettis, Trollhättans Stad och Trollhättan Energi slår ett slag för folkhälsan och erbjuder gratis jympa för alla på Edsborg, onsdagar klockan 17.30.

Passet är öppet för alla, och gratis för alla. Ta med grannen, väninnan, brorsan och morsan och dyk upp! Ingen föranmälan krävs. Kläder efter väder. Ta med liggunderlag.

- Vi fortsätter att utveckla Edsborg som en öppen plats dit alla kan komma och röra på sig, på egen hand eller i föreningsform, och utifrån förmåga. Vi fortsätter också att hålla löparbanorna öppna och belysta även den här vintern för trygg träning utomhus, berättar Mikael Råstedt, enhetschef Idrott och Friluftsliv. 

Att träna på Edsborgs löparbanor vintertid har varit populärt och när mörkret nu kommer smygande så håller anläggningen tänt fram till 20.30. Under oktober kan du motionera på Edsborg måndag, onsdag och fredag. När föreningsidrotten avslutas för hösten så utökas möjligheten till fler dagar.

 

 

Senast granskad 2021-09-27 av Jenny Persson