Filmplattan

Ny mötesplats i Trollhättan för alla filmintresserade.

Enhet Kultur och fritid Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 50 00 Kultur och fritid

Den 5 december hade Filmplattan premiär på N3. En ny mötesplats i Trollhättan för alla som gillar, är nyfikna på eller håller på med film. 

Varje träff med Filmplattan innehåller en intressant gäst från filmbranschen men så klart trevligt häng och framförallt chans att snacka film.

- Vi vill väcka upp filmintresset hos trollhätteborna och undersöka vilka filmälskare det finns därute och vad de vill göra, säger Thomas Johnson, filmpedagog på N3. 

Filmplattan är till för dig som gillar film. Du kanske tycker om att kolla på film, eller vill stå bakom kameran, eller kanske framför, eller ordna filmvisningar för andra, eller bara komma och lyssna och bli inspirerad av bra föreläsningar? Oavsett vilken del av filmens förtrollande värld du gillar bäst är Filmplattan rätt forum för dig!

- Här på N3 kan man få hjälp att göra verklighet av idéer som kanske dyker upp under träffarna med Filmplattan. Man kan använda lokalerna för att spela in egen film, eller kanske ordna egna filmvisningar, säger Kristoffer Hedberg, kreativ coach på N3. 

Det blir 3-4 ytterligare Filmplattor under våren och har du egna idéer så kan du vara med och forma Filmplattan i framtiden.

Filmplattan arrangeras med stöd av Svenska Filminstitutet. 

Senast granskad: 2017-12-05 av: Jenny Persson
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)