Löparbanor kvällstid, lampor är tända. Edsborgs löparbanor är belysta och öppna för allmänheten måndag-fredag fram till klockan 21.00.

Edsborgs löparbanor tänds upp för allmänheten

Höstmörkret behöver inte stoppa dig från att jogga och löpträna på kvällarna. Nu tänder vi upp Edsborgs löparbanor för alla er som vill motionera utomhus när det är mörkt!

Personer
Enhet Kultur och fritid Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 50 00 Kultur och fritid

Vi håller tänt från mörkrets inbrott fram till klockan 21.00, måndag-fredag under en testperiod med start måndag 4 november.

- Vi har tidigare satsat på morgontända motionsspår och LED-belysning för att öka möjligheterna för trollhätteborna att träna tryggt under vinterhalvåret. Nu provar vi att även tända upp Edsborgs löparbanor för att ge alla motionärer ytterligare en upplyst plats att träna på utomhus, berättar Robert Stenberg, områdeschef Idrott och Friluftsliv.

Belysta löparbanor för allmänheten är ett test som genomförs tillsvidare. Om det blir populärt kan det bli en permanent del av utbudet för Trollhättans joggare och löpare.

Viktig information:

Den öppna verksamheten ställs in om Edsborg är bokat, vid snö eller annat som påverkar tillgången till löparbanorna. Detta annonseras i så fall på anläggningen.

Ungdomar tränar löpning på löparbana.

Edsborgs Idrottsplats

Edsborg är huvudarena för fotboll och friidrott. Här kan du bland annat se FC Trollhättans hemmamatcher.

Senast granskad 2020-03-10 av Jenny Persson