Löparbanor kvällstid, lampor är tända. Edsborgs löparbanor är belysta och öppna för allmänheten måndag-fredag fram till klockan 21.00.

Edsborgs löparbanor tända för allmänheten

Höst- och vintermörkret behöver inte stoppa dig från att jogga och löpträna på kvällarna. Vi har tänt upp Edsborgs löparbanor för alla er som vill motionera utomhus när det är mörkt! Nu även tänt på helgen!

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

Från 2 november till april är Edsborgs löparbanor upplysta för allmänheten från mörkrets inbrott;

  • Måndag - torsdag till klockan 21.00  
  • Fredag, lördag och söndag till klockan 20.00

Välkommen att träna på Edsborg även under ljusa delen av året. Bokningar som exempelvis fotboll på A-planen och friidrott kan begränsa möjligheten. Fråga personal på plats vad som gäller. 

Även läktaren är tänd om du vill använda denna i din träning.

Trollhättans Stad har satsat på morgontända motionsspår och LED-belysning för att öka möjligheterna för trollhätteborna att träna tryggt under vinterhalvåret.

Förra hösten tändes Edsborgs löparbanor på prov för att ge alla motionärer ytterligare en upplyst plats att träna på utomhus.

- Detta var mycket uppskattat så nu fortsätter vi att erbjuda kvällstända löparbanor även den här vintern. Under rådande pandemi är det kanske viktigare än någonsin att vi erbjuder en trygg träningsmiljö utomhus, säger Mikael Råstedt, enhetschef Idrott och Friluftsliv.

För att minska risken att boende i området störs av belysningen kommer endast den lägre armaturen tändas. De stora strålkastarna kommer inte att användas för att belysa löparbanorna.  

Viktig information:

Den öppna verksamheten ställs in om Edsborg är bokat eller annat som påverkar tillgången till löparbanorna. Detta annonseras i så fall på anläggningen.

I mest möjliga mån snöröjer vi löparbanorna. 

Ungdomar tränar löpning på löparbana.

Edsborgs Idrottsplats

Edsborg är huvudarena för fotboll och friidrott. Här kan du bland annat se FC Trollhättans hemmamatcher.

Senast granskad 2021-04-01 av JENPER