Marcus Rudström håller i ett diplom och blombukett. Han ser glad ut. Marcus Rudström - Årets ambassadör 2020

Årets ambassadör för Trollhättan

Visit Trollhättan Vänersborg tilldelar utmärkelsen Årets Ambassadör i Trollhättan till Marcus Rudström, Trollhättans Stads ansvarige för arrangemang som Fallens Dagar med flera.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8.00–16:30

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

Utmärkelsen delas årligen ut till personer som gör berömvärda insatser för att sätta vår destination på kartan och främja utvecklingen av besöksnäringen.

Motiveringen lyder;

Årets ambassadör har varit en pådrivande kraft för att under en lång tid utveckla Fallens Dagar. Marcus kunskap och kontaktnät har utgjort en förutsättning att få artister att komma till Trollhättan. Med fingertoppskänsla har han år för år bokat rätt artister som skapat en modern festival med många besökare till vår destination”.

- Visit Trollhättan Vänersborg och besöksnäringen är tacksamma för att du gjort den här festivalen till något alldeles extra. VI uppskattar engagemanget och allt du gjort för Fallens Dagar och Trollhättan, säger Visits VD Maria Engström Weber vid utdelningen av utmärkelsen.

- Jag är glad över att jag fått chansen att utveckla Fallens Dagar med ett koncept som jag verkligen trott på, och är stolt över att få denna utmärkelse, säger Marcus Rudström.

Senast granskad 2020-11-20 av Jenny Persson