Folkets Parks skylt vid ingången till parken. Entrén till Folkets park i Trollhättan

Folkets Park

Folkets Park - en hundraårig festplats i Trollhättan! Här arrangeras dans, konserter, teater och privata möten och fester. Både privatpersoner, föreningar och arrangörer är välkomna att boka någon av lokalerna eller hela Folkets Park.

Person
Folkets Park 073 348 88 33 0520-49 68 69
Enhet Kultur och fritid Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 50 00 Kultur och fritid

Parkhallen 

Parkhallen är en uppskattad större lokal för mässor, möten, föreläsningar, kulturfester, danskvällar, konserter, teater och show med mera. När du bokar Parkhallen kan du få råd och hjälp vid olika typer av arrangemang. 

Teaterladan 

Sommartid är Teaterladan perfekt för teaterföreställningar. Lokalen har upp till 450 sittplatser och är en unik teaterscen i Trollhättan. Teaterladan är byggd 1933 och är kulturhistorisk mycket värdefull och en upplevelse för både publik och artister.

Miljö för utomhusaktiviteter

Folkets Park är även perfekt för utomhusaktiviteter. På innergården kan du som företag, förening eller privatperson ha event med "folkparksnostalgi". Det finns exempelvis en dansbana och utomhusscen. Hyr hela Folkets Park och kombinera aktiviteter på innergården med Parkhallen. 

Boka

För mer information om lokalerna och bokning:

Tel: 0520-49 68 69

marie.tell@trollhattan.se 

folketspark@trollhattan.se

Folkets Park ligger på Kungsportsvägen 1. Hitta på karta: Folkets Park 

Vi ser endast fötterna på ett dansande par.

Program Folkets Park

Folkets Park används till möten, mässor, dans och festivaler. Här ser du vilka aktiviteter som är inbokade och när Folkets Park är abonnerat.

Pengar i närbild, sedlar och mynt

Taxa Folkets Park

Taxor för Folkets Park gäller från 1 augusti 2019.

Senast granskad 2018-03-01 av Jenny Persson