Folkets Parks skylt vid ingången till parken. Entrén till Folkets park i Trollhättan

Folkets Park

Folkets park - en hundraårig festplats i Trollhättan! Här arrangeras dans, konserter, teater och privata möten och fester. Både privatpersoner, föreningar och arrangörer är välkomna att boka någon av lokalerna eller hela Folkets park.

Personer
Enhet Kultur och fritid Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 50 00 Kultur och fritid

Stängt för nya bokningar till årskiftet

För att minska risken för smittspridning har Trollhättans Stad beslutat att Folkets Park och övriga samlingslokaler i stadens regi stänger för bokningar fram till 31 december. Tidigare bokningar gäller fortfarande. 

Parkhallen 

Parkhallen är en uppskattad större lokal för mässor, möten, föreläsningar, kulturfester, danskvällar, konserter, teater och show med mera. När du bokar Parkhallen kan du få råd och hjälp vid olika typer av arrangemang. 

Teaterladan 

Sommartid är Teaterladan perfekt för teaterföreställningar. Lokalen har upp till 450 sittplatser och är en unik teaterscen i Trollhättan. Teaterladan är byggd 1933 och är kulturhistorisk mycket värdefull och en upplevelse för både publik och artister.

Miljö för utomhusaktiviteter

Folkets park är även perfekt för utomhusaktiviteter. På innergården kan du som företag, förening eller privatperson ha event med "folkparksnostalgi". Det finns exempelvis en dansbana och utomhusscen. Hyr hela Folkets park och kombinera aktiviteter på innegården med Parkhallen. 

Boka

För mer information om lokalerna och bokning:

Telefon: 0520-49 68 69

marie.tell@trollhattan.se 

folketspark@trollhattan.se

Folkets park ligger på Kungsportsvägen 1. Hitta Folkets park på karta

Vi ser endast fötterna på ett dansande par.

Program Folkets Park

Folkets Park används till dans, festivaler, möten, mässor och privata fester som exempelvis bröllop. Här ser du vilka aktiviteter som är inbokade och när Folkets Park är abonnerat.

Pengar i närbild, sedlar och mynt

Taxa Folkets Park

Taxor för Folkets Park gäller från 1 augusti 2019.

Senast granskad 2020-11-23 av Jenny Persson