Hand som formar ett hjärta mot en bakgrund av lampor i vitt och lila sken. texten "var med och planera framtidens evenemang på Drottningtorget"

Tävling: kreativa idéer till framtida evenemang på Drottningtorget

Går du runt och ruvar på idén till det perfekta evenemanget som platsar på det ombyggda Drottningtorget? Perfekt! Dela med dig och låt oss hjälpa dig att förverkliga idén.

Enhet Samhällsbyggnadsförvaltningen Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 67 77 Samhällsbyggnadsförvaltningen

Snart är ombyggnationen av Drottningtorget i mål men arbetet slutar inte bara för att maskiner och anläggningsarbetare försvinner ifrån torget. Vi vill att Drottningtorget ska fortsätta myllra av människor och liv - trollhättebor och besökare. Vi vill ha ett levande torg där det händer saker, en självklar mötesplats och samlingspunkt i centrum. Hjälp oss att aktivera Drottningtorget – har du en idé om ett framtida evenemang på Drottningtorget? Vi vill ha era bästa idéer.

Om tävlingen

  • Skriv ned din idé så utförligt du kan. Det ska vara ett helt och genomtänkt koncept, gärna där flera olika aktörer är involverade. Förslag som exempelvis torghandel eller aktiviteter och evenemang som redan existerar i dagsläget räknas inte med i tävlingen.
  • Skicka in ditt bidrag via tävlingsformuläret här nedan. 
  • Tävlingen avslutas 15 december.
  • Vinnaren utses av arbetsgruppen som jobbar i projektet Årets Stadskärna 2022. Juryn bedömer:
    • Hur väl genomarbetad idén är
    • Möjligheten/realismen att genomföra den 
  • Vi kontaktar vinnaren innan invigningen av Drottningtorget, 31 december, och under invigningen presenteras den vinnande idén och personen/personerna bakom den.
  • Pris: Trollhättans Stad tillsammans med City Trollhättan kommer göra allt för att förverkliga ditt förslag till aktivitet/evenemang på Drottningtorget.

När du är med i tävlingen godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR. 

Tävling: årets evenemang på Drottningtorget
Bild med lila och vitt ljus och texten "Nyår 2019 i Trollhättan"

Nyår i Trollhättan

Fira nyår hela dagen i Trollhättan! På årets sista dag inviger vi det ombyggda Drottningtorget och firar ordentligt. Självklart blir det också traditionsenligt fallpåsläpp med efterföljande fyrverkerier.

Senast granskad 2019-11-19 av Josefin Åkesson Bengtsson