Release 21 augusti: nästa förslag på Nya Drottningtorget

Under sommaren har arkitekterna ritat på nästa förslag av Nya Drottningtorget. Den 21 augusti är det äntligen dags att presentera det!

Person
Förvaltningschef, Samhällsbyggnadsförvaltningen Johan Bengtsson 0520-49 74 06
Enhet Samhällsbyggnadsförvaltningen Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 67 77 Samhällsbyggnadsförvaltningen

Det kombinerade torget, Nya Drottningtorget

Det nya förslaget på Drottningtorget ska kombinera de tre tidigare förslag som presenterats: Det Gröna Torget, Framtidens Torg och Vardagsrummet. Efter att Trollhätteborna tyckt till om förslagen var det tydligt att det var en kombination av dessa som önskades.

Release av förslaget

Det nya förslaget på torget kommer presenteras i samband med Trollhättans stora födelsedagskalas. Arkitekterna som ritat förslaget och representanter från Trollhättans Stad kommer finnas på plats för att berätta mer om processen.

Var: Apollon, Folkets Hus Kulturhuset
När:
 söndagen 21 augusti, klockan 14.00  

Hemsidan

Klockan 15.00 den 21 augusti kommer förslaget på torget att publiceras på stadens hemsidan.
HÄR kan du se förslaget från och med 15.00 den 21 augusti!

På Drottningtorget

Från och med tisdag den 23 augusti kommer det vara möjligt att se det nya förslaget på Drottningtorget på självaste Drottningtorget. Mitt på torget kommer vi bygga upp ett plank där bilder och information och torgförslaget kommer finnas. 

Tyck till igen

Efter att förslaget på Drottningtorget presenterats vill vi väldigt gärna veta vad ni tycker om det. Målet med ombyggnationen är att skapa en plats för alla - uppfyller det nya förslaget målet? 

Tyck till på hemsidan

Från klockan 15.00 den 21 augusti kommer det vara möjligt att tycka till på hemsidan via ett webbformulär. Webbformuläret kommer vara öppet till och med 5 september.
HÄR kan du tycka till från och med 15.00 den 21 augusti! 

Tyck till på torget

Veckan efter vi presenterat det nya förslaget kommer vi finnas på plats på Drottningtorget för att även där samla in era synpunkter. Mer information om datum och tider kommer snart. 

Senast granskad 2016-08-16 av Clara Bengtsson