Cykelparkering i Bergslagsparken stängs av

I nästa vecka (33) startar arbetet med att göra om Bergslagsparken mitt emot Resecentrum. Redan torsdag vecka 32 kommer delar av cykelparkeringen i östra delen av parken att stängas av så att den töms på cyklar tills dess att ombyggnationen startar.

Person
Gatu-ParkchefElisabeth Linderoth 0520-49 78 48
Enhet Samhällsbyggnadsförvaltningen Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 67 77 Samhällsbyggnadsförvaltningen

Bergslagsparken mitt emot Resecentrum ska byggas om med start vecka 33. Ombyggnationen kommer bland annat innebära att parken får ett nytt cykelgarage. För att arbetet ska kunna starta som planerat behöver cykelparkeringen i parken stängas av redan torsdag vecka 32 så att den hinner tömmas på cyklar. Till en början rör avstängningen delar av den östra parkeringen i parken. 

Cyklister hänvisas till andra cykelparkeringar omkring Resecentrum samt till tillfälligacykelställ som kommer placeras i den västra delen av Bergslagsparken. 

Klarlämnade cyklar

De cyklar som inte har försvunnit ifrån cykelparkeringen innan ombyggnationen ska starta kommer att klippas loss och köras till förvaring. Där kommer de stå i två månader så ägaren ska hinna hämta ut sin cykel, som lämnas ut mot beskrivning. Om man inte har hunnit hämta sin cykel och den är borta så ska man alltså vända sig till Trollhättans Stad för att återfå den. 

Senast granskad: 2018-08-09 av: Josefin Åkesson
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)