Vettiga vuxna sökes

Vettiga vuxna sökes

En tonåring som av olika anledningar inte kan bo kvar hemma behöver inte en ny mamma eller pappa. Eller det perfekta hemmet. Det som behövs är vettiga vuxna. Som kan visa en annan verklighet. Som har tid att se, ta på allvar, lyssna, stötta, sätta upp regler och rutiner att förhålla sig till och ösa på med kärlek och omtanke. Så att de här tonåringarna kan börja våga tro på sig själva och sin framtid igen.

Enhet Arbetsmarknads- och socialförvaltningen Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan 0520-49 50 00 Arbetsmarknads- och socialförvaltningen

Välkommen till Familjehemenhetens informationskväll den 23 oktober. Då kommer vi som jobbar här i Trollhättan att svara på frågor och förklara vad det innebär att vara ett familjehem. 

När: 23 oktober, kl 18.00-20.00.

Var: Åsaka-Velandarummet i Trollhättans Stadshus. Rummet har en egen ingång till vänster om stora entrén (Gärdhemsvägen 9). 

Vi tänker bjuda på kvällsmacka, kaffe eller te. Därför är det bra om du skickar en intresseanmälan till familjehem@trollhattan.se så vi vet hur många som kommer. Igen, varmt välkommen!

Senast granskad 2017-10-09 av jonathan.hjort@trollhattan.se